08 / 05 / 2024

ODE Yalıtım inşaat çözümü

ODE Yalıtım inşaat çözümü

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hilal yılmaz tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Solmaz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

ODE Yalıtım inşaat çözümü Haberi

ODE Yalıtım inşaat çözümü

Uluslararası projelerde bir dünya standardı olan BIM (Yapı Bilgi Modellemesi), ürünlere ait akıllı üç boyutlu modellerin oluşturulmasıyla başlayan bir süreç olarak, projenin yaşam döngüsü boyunca (Planlama, tasarım, inşa etme, operasyon ve bakım) disiplinler arası koordinasyonuna ve projenin simülasyonuna fırsat sunuyor. Tüm paydaşların projede daha aktif bir şekilde olması olası hata ve çakışmaların önüne geçilmesiyle zaman tasarrufu yaratıyor. Projelerin BIM ile tasarlanması, süreçlerin verimli işlemesini bu sayede maliyetlerin düşürülmesi avantajlarını da beraberinde getiriyor.

Kütüphanedeki ürün modellemeleri kolaylıkla tasarımlara ekleniyor

ODE Yalıtım tarafından sektöre kazandırılan ODE BIM Kütüphanesi, içerisindeki ürün modellemeleriyle tesisat tasarımında meydana getirilen boru ve kanallarda kullanılacak ürünü kolaylıkla seçip tasarıma kolaylıkla ekleyebiliyor. Yapı bilgi sistemi yazılımı olan Revit’in 2019 sürümü esas alınarak hazırlanan ODE BIM Kütüphanesi, içerisindeki akıllı objeler ile...