07 / 05 / 2024

Odeabank transfer

Odeabank transfer

Odeabank, borç transferi kampanyasıyla tüm kredi ve kredi kartı borçlarını 0 TL masrafla transfer ediyor. Kampanya, borçlarını takip etmekte zorlananlara ve hepsini düşük taksitlerle rahat rahat ödemek isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Birikim yapanlar ya da yapmak isteyenler için Odeabank'ın bu imkanı sizin için vazgeçilmez olabilir. Türk Lirası cinsinden birikimleriniz için 40-100 gün vade aralığında %27,50’ye varan faiz oranı fırsatı detayları haberimizde.

Odeabank'tan yüksek faiz fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 

Birikim yapanlar ya da yapmak isteyenler için Odeabank'ın bu imkanı sizin için vazgeçilmez olabilir. Türk Lirası cinsinden birikimleriniz için 40-100 gün vade aralığında %27,50’ye varan faiz oranı fırsatı detayları haberimizde.

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi kuruldu! 

Marmara İnovasyon Arge Teknoloji Transfer Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt ve Mustafa Çelen ortaklığında kuruldu.

HalkBank Transfer Konut Kredisi'nde faiz oranı ne kadar?

HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi transfer ediyor. HalkBank konut kredisi transferinde ne kadar faiz oranı uyguluyor?

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

HalkBank transfer konut kredisi faiz oranları!

HalkBank daha önce çekilen konut kredilerini HalkBank Dost Evim Konut Kredisi ürünü ile düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatları sunarak transfer ediyor...

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Tuzla Transfer Merkezi Limanı imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu Askı Tutanağı yayınlandı.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Odeabank transfer Haberi

Odeabank transfer



Türkiye’ye kişiye özel bankacılığı getiren Odeabank, müşterilerine sunduğu eşsiz fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor. Odeabank, “Kamu Çalışanları” , “Günde 3 TL’ye Kredi” gibi çok ses getiren kampanyalardan sonra şimdi de “borç transferi” kampanyası ile diğer bankalarda bulunan borçları sıfır masrafla bir araya getiriyor, tek bir ödeme planı altında topluyor.


Kampanya dahilinde belirtilen borç tutarı için %1.23 faiz oranı ve  60 aya varan vadeler ile kredi kullandırılıyor. Büyük küçük bütün borçlar kapatılıyor, düşük taksitlerle kolayca ödeniyor.


Borç transferi kampanyasına başvurular ise Odeabank şubelerinden ve www.odeabank.com.tr adresinden...