08 / 05 / 2024

ödeme kolaylığı olan projeler

ödeme kolaylığı olan projeler

Markalı konut projelerinde düşük peşinatlı ödeme planları konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de sunulduğu projelerde satışlar tam gaz devam ediyor. İşte düşük peşinatlı markalı konut projeleri...

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Ege Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormanyaka projesi 48 ay vade fırsatı, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı ile satışları devam ediyor.

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Borcu olanlara müjdeli haber geldi…  87 bin TL’ye kadar ödemeyle borçları kapatma fırsatı!

Borcu olan vatandaşları rahatlatacak haber geldi. Borçlarını kapatmak isteyenler için getirilen uygulamaya göre,  belli miktarda ödeme yapılarak ödeme kolaylığı getirilecek.

Çiftçilere ödeme kolaylığı! Borçlardaki faiz siliniyor!

Ziraat Bankası, borcu olan çiftçilere müjdeli haberi verdi. Kredi borcu ödemesini yapamayıp takibe düşen çiftçiler için banka tarafından ödeme kolaylığı sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Borcu olana müjdeli haber! Ödeme kolaylığı sağlanacak!

Ziraat Bankası, salgın döneminde uygun koşullarla hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için uygulamaya aldığı kredi paketlerine ilave olarak şimdi de takipte borcu bulunan müşterilerine yeni bir ödeme imkanı sunuyor.

TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler?

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlarda uygun ödeme fırsatları bulunuyor. Birçok vatandaş TOKİ'nin sunduğu ucuz konut fırsatlarıyla ev sahibi oluyor. Peki TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler? İşte TOKİ ödemelerine ilişkin detaylar...

3 maddede emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde sona yaklaşıldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin son 10 günü bulunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya dahilinde Onlife'ta vade farksız 60 ay vadelendirme yapılıyor..

Hakyapı Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi hedeflenen Onlife Pendik Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Edonia Garden Pendik ödeme planı!

Edonia Garden Pendik ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanırken sıfır faizli ödeme kolaylıkları da sunuluyor...

ödeme kolaylığı olan projeler Haberi

ödeme kolaylığı olan projeler

İnşaat firmaları uygun ödeme koşullarıyla proje satışlarına devam ediyor. Düşük peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanan projeler konut alıcılarının ilgi odağı oldu...


1-) Ataşehir Modern

Ataşehir Modern projesinde ön talepler toplanıyor.  Ataşehir Modern’de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. 

Ataşehir Modern projesinde  yüzde 10 KDV indirimi, yüzde 5 peşinat, banka ve kefil olmadan 72 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor. Ön taleplerin toplandığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Lens Yapı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen projede fiyatlar KDV dahil 6 bin 400 TL’den başlangıç gösteriliyor. 

Tel: 0216 740 07 62
Web: www.atasehirmodern.com/landing

2-) Soyak Konforia

Leed Silver Yeşil Bina Sertifikalı Soyak Konforia projesinde toplamda 271 daire bulunuyor. Soyak Konforia projesinde 60 ay 0 faizle, 120 ay...