03 / 05 / 2024

ödeme koşulu

ödeme koşulu

DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Tuzla'da hayata geçiriliyor.

360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu!

26 blok halinde inşa edilen projede daire tipleri 2,5+1'den başlıyor 5,5+1'e kadar değişiyor. 360 Kurtköy Rezidans ödeme koşulu kıapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede iletişimine göre telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Sancaktepe ödeme koşulu kapsamında banka kredisine uygun olarak daire sahibi olunabiliyor.

Bornova Folkart Life ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Bornova Folkart Life ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu!

Muğla İl 'i Bodrum İlçe' sinde yükseldiği projede toplam 134 adet daire yer alıyor. Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu kapsamında peşinatta indirim sağlanıyor.

Mirage Residence ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar tasarlandığı projede toplam 342 adet daire bulunuyor. Mirage Residence ödeme koşulu kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçirilen proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kasaba 3.Etap Evleri ödeme koşulu kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

İş GYO Manzara Adalar ödeme koşulu!

Toplam 975 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İş GYO Manzara Adalar ödeme koşulu kapsamında projede peşinatta yüzde 10 indirim yapılıyor.

DKY Kartal ödeme koşulu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksitlendirme sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında projede 60 aya kadar taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.

Soğanlık DKY Kartal ödeme koşulu!

Daire alanlarının 98.19 metrekareden başladığı projede Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal ödeme koşulu kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

İş Altınhas Kasaba 3. Etap ödeme koşulu!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İş Altınhas Kasaba 3. Etap ödeme koşulu yüzde 0.20 faiz oranı uygulanıyor.

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

ödeme koşulu Haberi

ödeme koşulu

Daire büyüklüklerinin 1+1'lerde 64.91 metrekare ve 2+1'lerde ise 102.87 metrekare olarak tasarlandığı projede Anadolu Yakası’nda merkezi konum ve ulaşım kolaylığı sağlıyor.


DKY İnşaat Lokum Rezidans projesinde sosyal olanak olarak kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz yer alıyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ulaşım bilgisine göre  Üniversiteler'e 12 dakika, sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Proje toplam 53 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Ödeme koşulu kapsamında taksitlerin 1.772 TL'den başladığı projede 36 ay faiz uygulanmadan taksitlendirme sağlanıyor. Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede 15 ay krediyi firmadan sağlanıyor.


DKY İnşaat Lokum Rezidans satılık 1...