18 / 05 / 2024

Ödemiş 82. il mi olacak

Ödemiş 82. il mi olacak

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Ödemiş, 82'nci il olma hedefiyle yola çıktı. "Ödemiş'in hak ettiği hizmetlere kavuşması için il olması şart" diyen Mahmut Badem, bu konuda Ankara nezdinde girişimlere başlayacaklarını açıkladı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler hangileri?

TÜİK tarafından açıklanan son veriler kapsamında Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeleri belli oldu. İstanbul'dan 3 ilçe birçok eli geride bırakarak listedeki yerini de aldı.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir'in iki ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Menderes ve Ödemiş ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 82 gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü), Kütahya ili, Merkez ilçesinde yer alan 82 gayrimenkulü satıyor...

Ödemiş'te taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Müzeyyen Şevkin: 500 bin insan risk altında!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Üyesi, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, 18 il, 82 ilçe, 502 köy ve mahallenin doğrudan 5 ve üzeri deprem üretecek fay hatları üzerinde bulunması sebebiyle ‘Fay Yasası’nın çıkması gerektiğini belirtti.

Nef City 82 ile yeni bir şehir kuruluyor!

Nef, Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli "Nef City 82 " adında yeni bir proje hayata geçiriyor. Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor...

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş 82. il mi olacak Haberi

Ödemiş 82. il mi olacak


Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Ödemiş, 82'nci il olma hedefiyle yola çıktı. "Ödemiş'in hak ettiği hizmetlere kavuşması için il olması şart" diyen Belediye Başkanı Mahmut Badem, bu konuda Ankara nezdinde girişimlere başlayacaklarını açıkladı. Başkan Badem'in gündeme getirdiği il olma talebi Ankara tarafından kabul edilirse, Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ ilçeleri Ödemiş'e bağlanacak. Ödemiş'in nüfusu ise 350 bine yükselecek. Ödemiş, Akdeniz Üniversitesi tarafından 2010 yılında yapılan araştırmada Türkiye genelinde il olmaya uygun ilçeler arasında 7'nci sırada gösterilmişti. 


Hizmet eksikliği

Ödemiş'in Küçük Menderes Havzası'nın başkenti konumunda olduğunu belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Ödemiş, hem tarihi geçmişi hem de sosyo-ekonomik gücüyle il olmayı çoktan haketti. Bunun artık hayata geçmesi için girişimlerde bulunacağız" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin Ödemiş ve çevresindeki ilçelere hizmet getirmede yetersiz kaldığını...