14 / 05 / 2024

ödemiş belediyesi çevre ödülü

ödemiş belediyesi çevre ödülü

Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Diyarbakır Fiskaya’da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, riskli alan ilan edilen Fiskaya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ankara'daki metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk yapılar yıkılıyor.

Yeşilköy'deki askeri alanın imar planına itiraz!

Bakırköy Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve askıya çıkan planlara itiraz edecek.

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

ödemiş belediyesi çevre ödülü Haberi

ödemiş belediyesi çevre ödülü


Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü.


Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Tarihi, kültür ve doğal güzellikleriyle İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Ödemiş Belediyesi ise 2 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu. Çevre koruma kategorisinde ‘Küçükmenderes Havzası Çevre Koruma Projesi’ ile yarışmaya katılan Ödemiş Belediyesi, ‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de ödül törenine katılarak kürsüde ödüllerini aldı.


Konuşmasında çevre projelerinin son yıllarda önem verilmesi gereken çalışmalar arasında yer aldığını dile getiren Bekir Keskin, “Çevreyi ortak kullanıyoruz. Örneğin bir nehir bir ilçeden doğup başka bir ilçeden ya da ilden sonra denize kavuşuyor. Biz havzamızı, nehrimizi...