27 / 04 / 2024

Ödemiş modern mezbaha

Ödemiş modern mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

İzmir Ödemiş modern mezbahaya kavuşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

Fatsa Mezbahası ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine yaklaşık 55 dönüm alan üzerine yapılacak olan modern mezbaha binasının önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yapımı devam eden 250 yatak kapasiteli, yeni, modern devlet hastanesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp, mart ayı sonunda hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere modern mezbaha!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tarım ve hayvancılığa sunduğu katkılarla çiftçileri modern teknolojiyle tanıştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, sağlıklı ve hijyenik hayvan kesimi için ilçelere de modüler mezbaha kuruyor.

Yenice Kapalı Spor Salonu'nun temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de 250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Ödemiş Otogarı Mart 2014 'te açılacak!

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, her türlü sosyal ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede, modern bir şekilde dizayn edilerek tamamlanan yeni otogar tesislerinin 2014 Mail ayında hizmete sunulacağını söyledi.

İzmir Mavişehir Modern 2de 330 bin TLye 3+1!

İzmirde inşa edilen Mavişehir Modern projesinin ikinci etabı olan Mavişehir Modern 2, satışa çıktı. Projede 145.30 metrekare ve 164.50 metrekare aralığındaki 3 oda 1 salon daireler 330 bin TL ve 376 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Mavişehir

Sinpaş, Bursa Modern'in arsalarını 50 milyon dolara satın aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Modern projesinde hasılat paylaşımından vazgeçilerek arsaların satın alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. şžirket, satışı gerçekleşen gayrimenkuller için hasılat paylaşımına devam edecek. Henüz satılmayan bö

Bursa Modern'de ilk iki yıl aidat Sinpaş GYO'dan!

Bursa Modern sakinlerinin neden projeyi seçtiklerini anlattığı reklam kampanyası, Sinpaş GYOnun Bursa Modern için hazırladığı ve vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunduğu ödeme planı hakkında bilgi veriyor...

Bursa Modern sakinleri evlerini anlattı!

Su ile doğal yaşam sunan Bursa Modern projesi sakinlerinden, iş adamı ve Bursalılar Derneği Kurucu Başkanı olan Muzaffer Önadım ve eşi Servet Önadım evlerinin kapılarını bize açtı

Dumankaya Modern'de sıfır peşinat, 120 ay vade! 742 TL taksitle!

Dumankaya Modern 'den hiç peşinat ödemeden konut sahibi olunabiliyor. Buna göre 15 Ekim 2012 tarihinde bir ara ödeme yapılıyor. Kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor. 120 aya kadar vade imkanıda sunuluyor. Aylık taksitler 742 TL 'den başlıyor

Sinpaş GYO, Bursa Modern projesinin tamamını devraldı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern projesinin arsa sahibi olan Nergis Grubu arasında beklenmeyen gelişme. Yapılan açıklamaya göre, hasılat paylaşımı sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Ödemiş modern mezbaha Haberi

Ödemiş modern mezbaha

,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Mezbahası'nda yapılacak modernizasyon çalışmalarına kısa süre içinde başlayacak. 2016 yılının Mart ayında 6360 sayılı kanun kapsamında Ödemiş Belediyesi'nden devralınan mezbahadaki eksik tüm makine ve ekipmanın kurulumu için ihaleye çıkan Büyükşehir Belediyesi, tesise kuracağı son teknoloji teçhizat ile karkasa el temasını ortadan kaldıracak. Kesim salonunda bulunan ve standartları karşılamayacak şekilde yapılan kesim hattı sökülerek yenisi kurulurken, sakatat odaları da bu hatta uygun olarak tekrar düzenlenecek. Kesimin otomatik hat ile yapılacağı Ödemiş Mezbahası'nda saatte 30 büyükbaş ve 50 küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek.


İhale sürecinin tamamlanması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından başlayacak söz konusu çalışmanın 60 günde tamamlanması ve Ödemiş Mezbahası'nın en geç Temmuz ayında yeniden hizmete açılması planlanıyor.


İzmir Büyükşehir...