04 / 05 / 2024

Ödemiş Tayyare Binası kiralama

Ödemiş Tayyare Binası kiralama

Ödemiş’in simge yapılarından olan Tayyare Binası yeni kiracısını arıyor. Türk Hava Kurumu’na ait 82 yıllık tarihi bina için 15 Nisan’da kiralama ihalesi düzenlenecek.

Ödemiş Barınma Evi hizmete girdi!

Ödemiş’te muhtaç duruma düşmüş vatandaşların kalıcı çözümler bulununcaya kadar kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürdüğü Barınma Evi, Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binasına taşındı.

İzmir Ödemiş Emekli Konutları'na bin 300'den fazla başvuru geldi!

Ödemiş'te "Emeklilere Konut Edindirme Projesi" için başvuru sayısı 1300'ü aştı. Son tarihin 5 Şubat olduğu başvuruların ardından gözler TOKİ'ye çevrilecek. Ödemiş Belediye Hizmet binası zemin katındaki ofiste 4 Ocak'tan bu yana 1320 başvuru yapıldı.

TOKİ İzmir Ödemiş 250 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Ödemiş ilçesi 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Ödemiş Belediyesi'nin yeni hizmet binası Eylül'de açılacak!

Ödemiş'e uzun yıllar hizmet veren adliye binasının Ödemiş Belediyesi hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, binayı eylül ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ödemiş Fen Lisesi'ne ruhsat verildi!

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Yeni Kent Sitesi arkasında dört yıldır hizmet veren Fen Lisesi’nin Küçükavulcukta yapılacak binası için Ödemiş Belediyesi’nden ruhsat verildi.

Ödemiş'e 2017 başında doğalgaz geliyor!

Mahmut Badem başkanlığında toplanan Belediye Meclisi hareketli geçti. Başkan Badem mecliste, doğalgazdan fen lisesi binasına, Ödemiş OSB'den Ege Üniversitesi yüksekokullarında açılacak yeni bölümlere kadar birçok konuyu açıkladı...

Tarihi Tayyare Binası'nın kiralama ihalesi 15 Nisan'da!

Ödemiş’in simge yapılarından olan Tayyare Binası yeni kiracısını arıyor. Türk Hava Kurumu’na ait 82 yıllık tarihi bina için 15 Nisan’da kiralama ihalesi düzenlenecek.

Ödemiş Tayyare Binası 15 Nisan'da ihaleye çıkacak!

Ödemiş’in simge yapılarından olan Tayyare Binası yeni kiracısını arıyor. Türk Hava Kurumu’na ait 82 yıllık tarihi bina için 15 Nisan’da kiralama ihalesi düzenlenecek.

THK'dan İzmir Ödemiş'te kiralık bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Akıncılar Mahallesi, Mithatpaşa Caddesinde bulunan binasını 15 Nisan 2015 Çarşamba günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihaleye çıkarıyor.

Ödemiş'te yeni devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor!

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı yeni devlet hastanesinin hizmete girmesinin ardından mevcut hastane binasındaki bloklardan birinin diş hastanesine dönüştürülmesi için Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındı.

THK, Ödemiş binasını kiraya verecek!

THK' ya ait İzmir Ödemiş' de bulunan binasını 7 milyon 500 bin TL'ye kiraya verecek. Satış, 12 Haziran Salı günü saat 11:30'da yapılacak

Ucuz arsa arayana 875 kelepir fabrika binası!

Türkiye genelinde kapsamlı bir araştırma yapan Para Dergisi, İstanbul'dan Ankara'ya, Edirne'den Van'a kadar 54 ilde toplam 875 satılık fabrika binası tespit etti

İBB'nin Merter Ek Hizmet Binası plazaya mı taşınıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Merter Ek Hizmet Binası'nın satılması ve burada çalışanların Mecidiyeköy'de kiralanan iki plazaya taşınacağı iddia ediliyor

Ödemiş Tayyare Binası kiralama Haberi

Ödemiş Tayyare Binası kiralama

Ödemiş’in simge yapılarından olan Tayyare Binası yeni kiracısını arıyor. Türk Hava Kurumu’na ait 82 yıllık tarihi bina için 15 Nisan’da kiralama ihalesi düzenlenecek.1933 yılında yapımı tamamlanan ve uzun yıllar halkevi ve müze olarak hizmet verdikten sonra bir dönem 12 Eylül’de kapatılan Öğretmenler Derneği (TÖB-DER) tarafından kullanılan, uzun süre Halep Pastanesi’ne ev sahipliği yapan Tayyare Binası, restorasyon çalışmalarının ardından düzenlenen kiralama ihalesiyle 2013 yılından itibaren kafeterya olarak kullanıldı. İşletmecilerin başka bir adrese taşınmasının ardından Tayyare Binası için yeniden kiralama süreci başladı.


TAYYARE BİNASININ TARİHÇESİ

1934 yılında hizmete giren binanın tarihçesi hakkında bilgi veren Ödemişli tarih araştırmacısı ve yazar Behiç Galip Yavuz, "Ödemiş’te THK Binası 1932’de yapımı tamamlandı. 1933’te yapımı tamamlanan Hükümet Konağı’nın batısında 1934’te açıldı. Yunan işgalinin büyük acılarını yaşayan Ödemişliler, THK’nın...