27 / 04 / 2024

Ödemiş Türkönü tapu dağıtımı

Ödemiş Türkönü tapu dağıtımı

Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Beydağ Barajı toplulaştırma çalışmaları kapsamında Türkönü Mahallesinde tapular verildi.

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kuveyt Türk'ten 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sunan Kuveyt Türk'ün Kasım ayında emekliklere ödeyeceği promosyon rakamları belli oldu. İşte detaylar...

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

Kuveyt Türk'ün konut finansmanı oranları yüzde 0.94’e indi!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansman oranları yüzde 0.94’e indi.

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk parasını güvence altına almak isteyenler için “Alacağım Güvende Sistemi” ni geliştirdi. Kuveyt Türk'ün müşterisi olun veya olmayın güvenli hesapta tutulan para, yapmak istediğiniz satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına iletiliyor, gerçekleşmezse alıcının hesabına iade ediyor...

Kuveyt Türk'ün dolaşımdaki kira sertifikası tutarı 1,9 milyar TL!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Temmuz sonu itibarıyla dolaşımdaki TL kira sertifikası tutarımız yaklaşık 1,9 milyar TL'dir" dedi...

Albaraka Türk ve DRKEE Danışmanlık'ın satış sözleşmesi fesh edildi!

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Albaraka Türk'ten 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Albaraka Türk'ün, 24-25-26 Haziran'da talep toplamasını gerçekleştirdiği ve 350 milyon TL olarak hedeflediği kira sertifikası ihracı, gelen yoğun taleple birlikte 500 milyon TL olarak gerçekleşti...

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkardı.

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

Ödemiş Türkönü tapu dağıtımı Haberi

Ödemiş Türkönü tapu dağıtımı


Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Beydağ Barajı toplulaştırma çalışmaları kapsamında Türkönü Mahallesinde tapular verildi


Türkönü Mahallesinde düzenlenen törene Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, DSİ 2. Bölge Müdürü Zafer Akın, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


DSİ 2.Bölge Müdürü Yardımcısı Zafer Akın yaptığı konuşmada; "Beydağ Barajının tamamlanmasıyla başlayan toplulaştırma çalışmalarımızda bugün önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktayız. Bu projede 537 kilometre boru döşeniyor. Türkönü Mahallemizde 297 hektar yani 2 bin 970 dekarlık alan projeye dahil oldu. İşleyiş olarak Türkönü Mahallesi önem arz ediyor. Genelde sulama projelerinde üreticimizin ürün ekmesi, tesislerin olması gibi sorunlar da yaşanıyor. Bilindiği gibi 2009 yılında Beydağ Barajının su tutmasıyla artık suyumuzda hazırdı. Toplulaştırma ile ziraatçılık daha modern...