02 / 05 / 2024

Ödemişte kaç yapıya ruhsat verildi

Ödemişte kaç yapıya ruhsat verildi

Nüfusu 130 bine ulaşan İzmir Ödemiş'te lokomotif sektörler arasında yer alan inşaat sektörü, 2015 yılını hareketli geçirdi. İlçe genelinde bir yılda 601 yapı ruhsatı verildi.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

Memur ve emekli, "Asgari ücrete yüzde 50 zam yapıldı, bize de olur mu?" sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

Kaçak yapı para cezası ne kadar? Kaçak yapıya ruhsat alınır mı?

Kaçak yapılara dair merak edilen birtakım hususlar vardır. İşte o merak edilen detaylar!

EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Yetkili isimlerden gelen açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, düzenlemelerin şartlarını merak ediyor. EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı hesaplandı! Kim kaç TL maaş alacak? Şimdi göz atın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce kişiye nakit destek veriliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Hemen tek tek bu hesaplara bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce nakit destek sunuluyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023'te kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla, 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinde tutarları artacak. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükselecek? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın! 

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Te Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Te Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   25 bin TL sermaye bedeli İle  Ekrem Aslan, Kenan Korkmaz tarafından kuruldu.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Ödemişte kaç yapıya ruhsat verildi Haberi

Ödemişte kaç yapıya ruhsat verildi

Nüfusu 130 bine ulaşan İzmir Ödemiş'te lokomotif sektörler arasında yer alan inşaat sektörü, 2015 yılını hareketli geçirdi. İlçe genelinde bir yılda 601 yapı ruhsatı verilirken hareketliliğin yoğun olduğu mahalleler Süleyman Demirel, Zafer ve Hürriyet Mahalleleri oldu. 300'e yakın müteahhidin faaliyet gösterdiği tahmin edilen Ödemiş'te 2015 yılında yapı ruhsatı verilerek inşaatına başlanan bina sayısı 600'ü aştı.  Ödemiş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü verilerine göre 2015 yılında 765 oturma ruhsatı, 601 adet de yapı ruhsatı verildi.  Ödemiş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ruhsat işlemlerinin yanı sıra 2 bin 668 adet numarataj belgesi ve 835 adet imar durumu belgesi için 2015 yılında mesai yaptı. Ruhsat konusunda en hareketli mahalleler 86 adet işlem ile Süleyman Demirel Mahallesi, 72 adet işlem ile Zafer Mahallesi...