11 / 05 / 2024

odtü arazisinden geçen yol yapılacak mı

odtü arazisinden geçen yol yapılacak mı

ODTÜ arazisinden geçen yol çalışmasıyla ilgili, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamaları sorulan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Belediye Başkanı ne diyorsa onu diyor" dedi...

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Geçen hafta parasını altın, dolar ve borsaya yatıranların kazancı ne oldu? En çok hangi hisseler prim yaptı?

Yüksek enflasyona karşı birikimlerini korumak isteyen risk algılarına göre tercihlerde bulunuyor. Peki geçen hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsada işlem gören hisse senetleri arasında en çok hangileri prim yaptı? İşte yanıtları…

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 10 milyar 248 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 248 milyon Türk Lirası artış göstererek, 7 trilyon 886 milyar 922 milyon TL'ye yükseldi.

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

FED başkan yardımcılarının şahin açıklamaları piyasalarda risk iştahının düşmesine sebep olmuştu. Peki kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

Yabancılar geçen hafta 68 milyon dolarlık hisse satın aldı!

Borsada geçen hafta yabancılardan önemli miktarda alım gerçekleştirildi. Yurt dışında yerleşik  bulunan kişiler, toplamda geçen hafta boyunca 67,6 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı.

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçerek yeni rekor denemelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. 1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun...

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 3,5 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene 3 milyon 434 bin 389 gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 41 milyar 555 milyon 205 bin 953 TL tapu harcı geliri elde edildi.

Euro'da resmen büyük deprem! 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru!

Euro'da resmen büyük deprem yaşanıyor. 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Geçen sene asgari ücreti bilen ekonomist, bu yıl için rakam verdi! Bunu gören kanatlanıp uçacak!

Geçen yıl asgari ücreti doğru tahmin eden ekonomist, 1 Ocak 2023 asgari ücret için rakam verdi. Bu gerçek olursa asgari ücretli çifte bayram yapar! İşte 1 Ocak 2023 asgari ücrette son dakika...

odtü arazisinden geçen yol yapılacak mı Haberi

odtü arazisinden geçen yol yapılacak mı


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) arazisinden geçen yol çalışmasıyla ilgili tartışmaların sürdüğü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamalarda bulunduğu belirtilerek değerlendirmesi sorulan Arınç, "Belediye Başkanı ne diyorsa onu diyor. Eleştirenler olabilecektir, beğenenler olacaktır, beğenmeyenler olacaktır. Demek ki faaliyet Ankara Büyükşehir Belediyesine ait bir faaliyettir. Onun faaliyetlerini onaylayıp onaylamamak için benim bir şey söylememe gerek yok. Melih Gökçek Büyükşehir Belediye Başkanı, ODTÜ'nün Rektörü, buna taraf olduğunu iddia edenler elbette bir şey söyleyecektir ama sonunda hukukun dediği olacaktır" yanıtını verdi.


Arınç, şunları kaydetti:


"Böyle bir yolun yapılmasına ihtiyaç varsa yolun yapılması sırasında da ağaçlar ve ODTÜ ormanı zarar görmeyecekse, 5'i giderken 15'i gelecekse millet burada Ankara Büyükşehir Belediyesini haklı...