05 / 05 / 2024

odtü kampüs köprü

odtü kampüs köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı'nı Konya Yolu'na bağlama projesi kapsamında Ortadoğu Üniversitesi (ODTÜ) kampüsünden yol geçirecek olması tartışmalara yol açtı. Önceki gece yol güzergâhına çadırlar kuruldu...

ODTÜ Kampüsü'nün binaları için proje hazır!

ODTÜ'nün talebi üzerine Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Kampüsü'nde tüm binaları ve yolları engellilerin dolaşımına uygun hale getirmek için proje hazırladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Huzurlu Kampüs Kütahya'da 89 bin TL'ye!

En son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.

KOÜ Umuttepe Kampüsü'ne yaya köprüsü yapılıyor!

KOÜ Umuttepe Kampüsü B kapısı girişinde inşa edilen yaya köprüsünün çalışmaları devam ediyor. Modern yaya köprüsü yürüyen merdivenli ve engelli asansörlü olacak.

Umuttepe Kampüsü'nün yaya köprüsünde son tabliye yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. İnşası devam eden köprünün tabliyelerin montajı ise tamamlandı.

Kocaeli Umuttepe'ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için yaya köprüsü yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi, çelik malzemeden imal edilecek.

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü'nde 720 ton çelik kullanılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Valilik kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya köprüsü yapılıyor. Halatları gerilen köprüde elektrik ve kaynak uygulamaları yapılırken, boya işleri de sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

İzoköpük, ısı köprüsüz yalıtım çözümleri sunuyor!

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü’ne son durum ne?

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü, nereye yapılacak? Eğitim Kampüsü, Küçükçekmece Halkalı’da nerede hayata geçirilecek? Küçükçekmece Kampüs Lise projesinde son durum ne? İşte tüm detaylarıyla Küçükçekmece Eğitim Kampüsü…

ODTÜ Yolu'ndaki köprü ve geçitlere hükümdar isimleri verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki (ODTÜ Yolu) köprü, alt geçit ve yaya üst geçidine Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildiği bildirildi

Tarihi Belkıs Köprüsü yıkılmaktan kurtarıldı!

230 metre uzunluğunda 7 ayaklı köprünün 3 ayağının yıpranmaya bağlı restorasyonu ve taban güçlendirilmesi yapılarak sel ve su taşkınlarına karşı daha dirençli hale geldiği belirtildi.

Tarihi Belkıs Köprüsü'nün 3 ayağı yıkılmaktan kurtarıldı!

Tarihi Anadolu Selçuklu eseri olan Belkıs Köprüsü'nün ayakları ve taban kısmı sel ve su taşkınlarına karşı güçlendirildi. 7 ayaklı köprünün 3 ayağının yıpranmaya bağlı restorasyonu ve taban güçlendirilmesi yapıldı...

odtü kampüs köprü Haberi

odtü kampüs köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı'nı Konya Yolu'na bağlama projesi kapsamında Ortadoğu Üniversitesi (ODTÜ) kampüsünden yol geçirecek olması tartışmalara yol açtı. Gezi Parkı olaylarına destek veren grupların da katılımıyla önceki gece yol güzergâhına çadırlar kuruldu. Polis ekipleri, eylemcilerden çadırları kaldırmalarını, aksi durumda müdahale edeceğini söyledi. Eylemciler çadırları kaldırarak bulundukları alanda sabahladı. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da eylemin yapıldığı alana gelerek, göstericilere destek oldu. 

Büyükşehir Belediyesi'ne göre, köprü yapımı için 300 ağaç taşınacak veya kesilecek. Eylemcilere göre ise bu sayı 7 binin üzerinde. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek. Twitter'dan yaptığı açıklamada, eleştirilere cevap verdi. Gökçek. "Planı ODTÜ yaptı. amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmekse bunu bir avuç ODTÜ'lü militandan beklemek doğal. Zaten okullar açılınca olay çıkarmak...