02 / 05 / 2024

odtü malazgirt yolunda son durum ne

odtü malazgirt yolunda son durum ne

ODTÜ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getiren; eski adıyla ODTÜ Yolu, yeni adıyla 1071 Malazgirt Bulvarı'nda günde 60 bin araç geçişi gerçekleşiyor. 1071 Malazgirt Yolu; Eskişehir, Konya ve İstanbul yolunu rahatlatıyor...

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

ODTÜ'de dönem proje konusu kentsel dönüşüm oldu!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin dönem proje konusu Adana oldu. ODTÜ Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencilerinin jüri çalışması 7-8 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara'da ODTÜ Mimarlık Kampüsünde yapıldı.

Aslan Bilgi: Narbel yolunda yapılan her şey yanlış!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi yaptığı açıklamada Narlıdere'deki Narbel yolunda yaşanan çökmenin ardından bugüne kadar yapılan her şeyin yanlış olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

Muş Malazgirt'te halı sahanın çatısı çöktü!

Muş’un Malazgirt ilçesinde 3 gündür aralıksız etkili olan kar yağışından dolayı halı sahanın çatısı çöktü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, halı saha tamamıyla kullanılmaz hale geldi.

ODTÜ yerleşkesinde mescit tartışmaları protesto edildi!

Burdur'da bir grup, ODTÜ yerleşkesinde mescit tartışmaları üzerinden başlayan gerginliği protesto etti. "Peygamber'in izinde bir gençlik" yazılı pankart açan gruptakiler, Türk bayrakları taşıdı.

ODTÜ'de mescid inşaatı durduruldu!

ODTÜ Üniversite'sinin öğrencileri, mevcudu yetmediği ve maksada uygun düşmediği için yeni bir mescid yapılmasını istemişlerdi, inşaat ihale edilerek yapımı başlamıştı, mescid karşıtlarının baskın tepkileri sebebiyle inşa durduruldu.

ODTÜ arazisine AVM yapılacak mı?

ODTÜ' de, Bilkent yolu ve Eskisehir yolu köşesindeki ODTÜ arazisi içinde hafriyat çalışmasının hız kazanması ve alanın kelleşmesi fotoğrafları bazı soru işaretlerini gündeme getirdi.

Kayseri - Adana turizm bağlantı yolunda sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile yapımına başlanan ve Kayseri’yi Adana’ya bağlayacak olan bağlantı yolunda sona yaklaşıldı.

Uşak çevre yolunda bağlantılar tamam!

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında bir aşama daha kaydetti. Şehrin trafik sorununu azaltmak için önemli çalışmalardan birisi olan kuzey ve güney çevre yolunda son pürüzler de gideriliyor.

Melih Gökçek ODTÜ'nün ağaç katliamına sert çıktı!

30 dönümlük arazi üzerindeki ağaçları kesen ODTÜ yönetiminin, katliamları öğrenciler uyuduktan sonra gece geç saatlerde yaptığı öğrenildi

Düzce Akçakoca'daki orman yolunda çalışmalar tamamlandı!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Deredibi Orman İşletme Şefliği 2015 yılı üstyapı programında bulunan Ihlamurluk-Kaplandedetepe orman yolunda 6 km üstyapı işi tamamlanarak yol kullanıma açıldı.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

odtü malazgirt yolunda son durum ne Haberi

odtü malazgirt yolunda son durum ne


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından rekor bir sürede yapımı tamamlanarak hizmete açılan 1071 Malazgirt Bulvarı, Başkent trafiğine büyük rahatlık sağlıyor.


Eskişehir, Konya ve İstanbul Yolu gibi önemli arterlerdeki trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatan söz konusu bulvardan günde ortalama 60 bin araç geçiyor.


Yol açım çalışmalarına başlandığında bazı marjinal gruplarca yapımı engellenmeye çalışılan, ancak açılışının ardından Başkent trafiğine büyük bir nefes aldıran Bulvar’a yerleştirilen özel kamera sistemiyle periyodlar halinde sayım yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yol üzerinde kurduğu ledli ekranlara yerleştirilen özel kamera sistemiyle sayım işlemi yapan Ulaşım Daire Başkanlığı, yeni açılan yollar sayesinde hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlandığını verilerle tespit etti.


“Zaman ve enerjiden tasarruf"


Yapılan sayımlardan elde edilen verilere göre; söz konusu bulvarda, Nisan ayında 50 bin olan günlük...