05 / 07 / 2024

odtü revizyon çalışmaları

odtü revizyon çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ODTÜ'nün, onaylanan imar planına yönelik itirazlarına ilişkin, planda, kampusu daha iyi hale getirecek, üniversitenin bütünlüğünü ve mülkiyetini koruyacak her türlü revizyonun yapılabileceğini bildirdi

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Balıklıgöl'de revizyon çalışmaları başladı!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin simgesi olan Balıklıgöl platosunda revizyon çalışmaları başladı. Çalışmalar turistik alanı şantiyeye çevirdi.

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

Talas'ta imar revizyon çalışmaları tamamlandı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Seydişehir’de imar revizyon çalışmalarına hız verildi!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenlendi!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenledi. Başkan Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı sırasında Kaleiçi Hizmet Birliği konusunda çalışmalar yaptığını ve Kaleiçi'ne yatırım hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Elazığ Belediyesi revizyon imar planı çalışmalarını tamamladı!

Elazığ Belediyesi Revizyon İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak, 27 Mayıs 2016 tarihi itibariyle askıya çıkardı. İmar planı Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita Planlama Servisinde 30 gün süreyle incelenebilecek.

Bilecik Pazaryeri OSB'de çalışmalar başladı!

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, kentte faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Özdel Pazaryeri OSB'nin revizyon imar planına göre altyapı projelendirme çalışmalarının başladığını belirtti.

Burdur Bucak'ta imar planı çalışmaları konuşuldu!

Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı

odtü revizyon çalışmaları Haberi

odtü revizyon çalışmaları

BAKANLIK, ODTÜ'nün imar planına itirazlarını değerlendirecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ODTÜ'nün, onaylanan imar planına yönelik itirazlarına ilişkin, planda, kampusu daha iyi hale getirecek, üniversitenin bütünlüğünü ve mülkiyetini koruyacak her türlü revizyonun yapılabileceğini bildirdi. "Plana, üniversiteden geçecek tünelle ilgili koyduğumuz ifadeyi, ODTÜ, 'bu tam bir tünel değil, aç kapa gibi de düşünülebilir' şeklinde yorumlamış. Orada bir yanlış anlaşılma varsa düzeltiriz" dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kesilen ağaçların 5-10 katını dikeceklerini söyledi. Ankara-Eskişehir yolunun çok yoğunlaştığını aktaran Eroğlu, şunları kaydetti: "ODTÜ ile ilgili Bakanlık, rektörlük ve belediye anlaştı. Hatta 100 milyon TL'lik bir de tünel yapıldı, daha ne yapılacak. 

Neticede Ankara'da yollar yapılmazsa ODTÜ'ye ulaşmak da mümkün olmaz. Bütün dünyada orman varlığı azalırken, Türkiye'de hem orman varlığı hem de...