08 / 05 / 2024

odtü yolu asfaltlama

odtü yolu asfaltlama

Ankara’ da tartışmalara neden olan ve Anadolu Bulvarı’ nı Konya Yolu’ na bağlayacak olan yolun Ortadoğu Teknik Üniversitesi' nin içinden geçen bölümünde asfalt çalışması başladı...

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Malatya Akçadağ'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Akçadağ’da yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi CAS Uçağı Şehitler anıtı yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Tunceli'de yollar yenileniyor!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi sanayi mevkii yolu asfaltlama çalışması tamamlanırken, Moğultay Mahallesi'nde çevre yolları asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Melih Gökçek'ten ODTÜ yolu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Metrobüs hattı asfaltlama çalışmalarında 2. etap başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

ODTÜ yol çalışmaları sürüyor!

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide peyder pey yapılan çalışmalar, kafalarda soru işareti yarattı.

ODTÜ girişindeki araziye ne yapılacak?

Eskişehir yolu üzerindeki Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) girişindeki köşe arazide yapılan periyodik çalışmalar merak konusu oldu. ODTÜ, ağaçlık alandaki birçok ağacı kendisi keserek boş bir alan oluşturdu.

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

odtü yolu asfaltlama Haberi

odtü yolu asfaltlama


Anadolu Bulvarı’nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalar sürüyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, “Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt serim çalışmalarına da başlandı” diye konuştu.


ODTÜ arazisi içinde kalan bölümde yol çalışmasının hızla sürdürüldüğünü anlatan Vedat Üçpınar, “Gece gündüz çalışmalar hızla sürdürülerek yolun yapımını...