16 / 05 / 2024

odtü yolunun yeni adı ne

odtü yolunun yeni adı ne

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ormanı’ndan geçen ve yapımı ODTÜ öğrencilerinin tepkisini çeken ODTÜ Bulvarı’na, “1071 Malazgirt Bulvarı” adını verdi...

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara'ya 27.5 kilometrelik 7 yeni yol geliyor!

Ankara içerisinde trafiği rahatlatmak için toplam 27.5 kilometre uzunluğunda 7 yeni yol yapılacak. Proje kapsamında ODTÜ arazisi altından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 2.5 kilometre uzunluğunda bir yol geçecek.

Kentsel dönüşüm yeni düzenlemeyle hız kazanacak!

Kentsel Dönüşümde Yeni Düzenleme Ve Yeni Dönem başlıklı toplantı üyelerin ve gayrimenkul sektörünün farklı alanlarından katılımcılarla gerçekleştirildi. Değişen kentsel dönüşüm yönetmeliği ile birlikte dönüşümde yatırımcının yolunun nasıl açılacağı tartışıldı ve çeşitli senaryolar üretildi.

Diyarbakır Yenişehir’de 4 km’lik yeni yol açıldı!

Yenişehir ilçesinde 4 kilometrelik yeni imar yolunun kazı ve dolgu çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 3 ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

ODTÜ'nün yeni mescidi hizmete açıldı!

Geçtiğimiz günlerde uzun süre tartışmalara konu olan Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mescidi sonunda açıldı ve ilk namazlar kılındı. Mescid, namaz kılan öğrenciler arasında büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

ODTÜ'ye 2 yeni mescit inşa edilecek!

YÖK, mescit olayı kapsamında savcılıktan gelen suç duyurusu üzerine ODTÜ Rektörü Ahmet Acar’ın savunmasını aldı. Rektör Acar’ın YÖK Başkanı Yekta Saraç’a ODTÜ’ye iki mescit daha yapacağını söylediği öğrenildi.

ODTÜ’nün yeni mescidi Şubat'ta açılacak!

ODTÜ yerleşkesinde gerginliğe yol açan ve inşaat çalışmaları süren hazırlık okulu yakınındaki mescidin, 20 gün içinde hizmete girmesi planlanıyor.

ODTÜ'de mescid inşaatı durduruldu!

ODTÜ Üniversite'sinin öğrencileri, mevcudu yetmediği ve maksada uygun düşmediği için yeni bir mescid yapılmasını istemişlerdi, inşaat ihale edilerek yapımı başlamıştı, mescid karşıtlarının baskın tepkileri sebebiyle inşa durduruldu.

Gümüşhane Yeni Mahalle'de imar yolu trafiğe açıldı mı?

Gümüşhane Belediyesi, Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi’nde kapalı bulunan imar yolunun trafiğe açılması için çalışma başlattı.

Yenişehir-Bilecik yolunun yeni ihale süreci başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasındaki 40 kilometrelik mesafeyi 32 kilometreye indirecek duble yolda yarım kalan çalışmalar için yeniden ihale süreci başlatıldı.

odtü yolunun yeni adı ne Haberi

odtü yolunun yeni adı ne


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ormanı’ndan geçen ve yapımı ODTÜ öğrencilerinin tepkisini çeken ODTÜ Bulvarı’na, “1071 Malazgirt Bulvarı” adını verdi.


Karar Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçti. Bulvarı bu ay sonu itibarıyla Başbakan Tayyip Erdoğan’ın açması planlanıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı olağan toplantısında, ODTÜ Bulvarı’na ilişkin ilginç bir karara imza attı. Gökçek’in yerine Başkanvekili Ali İhsan Ölmez’in başkanlık ettiği toplantıda, “Çankaya İlçesi Çukurambar İşçi Blokları ve Çiğdem Mahallesi Sınırlarından Geçen Yeni Yolun 1071 Bulvarı Olarak İsimlendirilmesine İlişkin Başkanlık Yazısı” gündeme geldi. 


OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ


Gökçek ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar’ın imzasını taşıyan Başkanlık yazısında, şunlar kaydedildi: 


“Çankaya İlçesi üniversiteler, Çukurambar, İşçi Blokları ve Çiğdem Mahallesi sınırlarından geçen, yazınız ekinde mahalle haritasında işaretlenmiş, yapımı...