30 / 04 / 2024

Ödül Yapı 2015 projeleri

Ödül Yapı 2015 projeleri

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Düşük faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisi şartlarını araştırıyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için gerekenler neler?

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, konuta olan talebi artırdı. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru ve örnek hesaplama...

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Ödül Yapı 2015 projeleri Haberi

Ödül Yapı 2015 projeleri

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, kendine özgü mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazandı.


Kurulduğu günden bu yana güven ve doğruluk ilkeleri ile hareket etmeleri sayesinde pazarda hatırı sayılır bir yer edindiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Ödül Yapı olarak, "Mutlu başlangıçlara" sloganı ile ürünlerimizi sunuyoruz. Projelerimizde "huzurlu hayat" prensibini benimseyerek, insana ve doğaya verdiğimiz değeri, sosyal sorumluluk misyonuyla birleştiriyoruz. Eğitime, doğaya ve insana yatırım yapmayı önceliklerimiz arasına koyuyoruz." dedi.


Şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üreten firma, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Devam eden projelerin büyük bir kısmının satıldığını belirten Kahraman, yıl sonuna kadar 4 yeni...