02 / 05 / 2024

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman bu maliyetlerin önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirtti.

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, konuta olan talebi artırdı. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru ve örnek hesaplama...

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Haberi

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı

2015 yılını inşaat sektörü açısından değerlendiren Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman “Siyasi çalkantıların bol olduğu bir yıl oldu” dedi. Ekonominin de bu durumdan etkilendiğini ifade eden Kahraman, ”Yılı seçimlerin ve terör olaylarının gölgesinde bir şekilde tamamladık. Konut satışları 7 Haziran’da başlayan siyasi belirsizliğin de büyük etkisiyle iyice yavaşlama noktasına gelmişti. Yapmış olduğumuz ‘’Referans ol sende kazan ve Katmerli indirim Kampanyası’’ gibi kampanyalar ile bu süreci çok güzel aştık” dedi.


1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar çıkmasının ekonomiye duyulan güveni artırdığını ve bunun da işlerine olumlu yansıdığını söyleyen Kahraman, “Piyasalarda oluşan güven ve istikrar ortamının artması ve ertelenen taleplerin geri dönmesi ile satış rakamlarımızda katlanarak artmaya devam etti. Yaşanan bütün siyasi olumsuzluklara rağmen yılsonunda sektörümüzün 2014 yılı satış ve...