07 / 05 / 2024

Odunpazarı Belediyesi kışla mücadele

Odunpazarı Belediyesi kışla mücadele

Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor...

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Konut kredisi faizlerine sıkılaşma politikası etkisi!

Merkez Bankası'nın attığı parasal sıkılaşma politikası adımının ardından bankalarda faiz oranlarını güncellemeye başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları arttı mı? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Odunpazarı Belediyesi kışla mücadele Haberi

Odunpazarı Belediyesi kışla mücadele

Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulan kriz masasında Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri görev yapıyor. Kriz masasına bağlı Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi, belediye sınırları içerisinde bulunan tüm mahalleleri 9 bölgede eşleştirerek bu bölgelerin her birinde eş zamanlı çalışma gerçekleştiriyor. Belirlenen bölgelere tüm ekiplerini seferber eden Odunpazarı Belediyesi, bünyesine kazandırdığı modern ve teknolojik araçlar ile girilemeyen yerlere girip vatandaşların yaşadığı olumsuzlukların önüne geçiyor. Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi çalışma gerçekleştirdiği bölgelerde Bekoloder, miniloder, bobcat, Greyder, loder araçlar ile hem tuzlama hem de kar küreme çalışmaları gerçekleştiriyor. Gün boyunca çalışmaların süreceğini bildiren kriz masası yetkilileri, yaşanan olumsuzlukların önüne geçeceklerini...