30 / 04 / 2024

Odunpazarı Kızılyer planları

Odunpazarı Kızılyer planları

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Eskişehir Kızılyer'deki araziler imara açıldı!

Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Osmangazi mahallelerindeki tarım vasfını kaybeden arazilerin imara açılmasında bir adım daha atıldı. Büyükşehir Meclisi’nde 1/1000’lik planlar da oybirliği ile kabul edildi.

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Eskişehir Kızılinler Termal Turizm Merkezi'nde tahsis ihale süreci başladı!

Eskişehir’de yapılması planlanan Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Merkezi İmar Planları ortaya çıkan proje ile ilgili olarak tahsis süreci başlatıldı.

Odunpazarı Kızılyer'in planları 8 aydır bekletiliyor!

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Odunpazarı Kızılyer'de planlama başlıyor!

Daha önce Büyükşehir Belediyesi’nde 1/5000’lik imar planı geçen Kızılyer Bölgesi ile ilgili 1/1000’lik planların yapılmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Türk Kızılayı Eskişehir Odunpazarı'nda apart daire inşa ettirecek!

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığı, Odunpazarı Ömerağa Mahallesi'nde apart daire inşaatı yaptıracak. Söz konusu inşaatın ihalesi 2 Temmuz'da gerçekleşecek.

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu imara uygun mu?

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Platformu Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu hakkında açıklama yaptı. Platform, "İmar planlarına aykırı hiçbir hususun bulunmadığının ilçe kamuoyu ve bölge sakinlerimizce de bilinmesini isteriz" dedi.

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığı Eskişehir'de iş merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı 'nda 2071 ada, 200 parsele kayıtlı taşınmaz üzerine inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 17 Aralık 2013 tarihinde saat 17:00 'de gerçekleştirilecek...

Türk Kızılayı Eskişehir'de inşaat yapım işi ihale edecek!

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı 'nda iş merkezi inşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 25 Eylül 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.

Donald Trump'ın kızı İvanka Trump, İstanbul'a gelecek!

Emlak kraliçesi İvanka Trump, D Yapı'nın Mecidiyeköy'de inşa ettiği Trump Towers'ın açılışını yapmak için İstanbul'a gelecek. Donald Trump'ın bir dönem mankenlik yapan kızı İvanka Trump, gittiği her yerde ilgi odağı haline geliyor

Odunpazarı Kızılyer planları Haberi

Odunpazarı Kızılyer planları

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un önceki gün Sanayi Çarşısı planlarının geciktirilmesi ile ilgili yaptığı basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izleyen AK Partili Belediye Meclis üyelerinden telefon edenler oldu. Başkan Kurt’un Sanayi Çarşısı ile ilgili planları Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon’unda bekletilmesinden dolayı kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını, kanunun kendilerine verdiği yetkiye dayanarak planlar üzerinde detaylı inceleme yaptıklarını söylediler.“Biz noter değiliz. Şipşak onaylayıp gönderelim. Hem şehrin 30-40 yıl sonrasını planlıyoruz diyorlar. Hem de bizden inceleme yapmadan onaylamamızı bekliyorlar. Bize gelen şikâyetler var. Biz bu şikâyetlerin doğru olup olmadığını incelemek zorundayız” diyerek Başkan Kurt’un kendilerini eleştirmesini doğru bulmadıklarını da vurguladılar.

 
KIZILYER’İN PLANLARI 8 AYDIR BEKLİYOR

“Sadi Bey Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un basın toplantısını ES TV’den canlı olarak izledik. Basın toplantısında ‘Sanayi Çarşısı...