30 / 04 / 2024

odunpazarında kentsel yenilenme

odunpazarında kentsel yenilenme

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, Eskişehir'de en fazla Odunpazarı ilçesinin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni Belediye Başkanı Kazım Kurt'a başarılar diledi. Odunpazarı'ında kentsel yenilenme yapılmalı dedi...

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 3. Satış Memurluğu Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 8 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

odunpazarında kentsel yenilenme Haberi

odunpazarında kentsel yenilenme

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammed Güney, Eskişehir'de en fazla Odunpazarı ilçesinin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni Belediye Başkanı Kazım Kurt'a başarılar diledi. Saadet Partisi olarak seçim sürecinde ortaya koydukları projeleri göreve gelen başkanların mutlaka değerlendireceğini kaydeden Güney, "Bizler bu projelerin de yakın takipçisi olacağız. 


Gündoğdu Mahallesi'ni bekleyen tehlike ile ilgili nasıl bir yol haritası çizildiğinin en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılması elzemdir. Evlerinin akıbetini bilmeyen vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi adına hangi adımların atılacağını merakla bekliyoruz. Seçim öncesi somut bir söylem geliştiremeyen, kepçelerin önüne yatmayı çözüm zanneden bir idare şimdi işin başında. 


Ne yapacaklarını göreceğiz. İşin burasmda seçimlerden önce de ifade ettiğimiz gibi öncelikle risk altındaki alanlar ifadesinin risk alanı olarak acilen değiştirilmesi gerekmektedir. Vatandasın mağduriyetinin giderilmesi açısından bu karar hayati önem taşımaktadır....