28 / 07 / 2024

of bozuk yol onarımı

of bozuk yol onarımı

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Efeler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerlerde bozuk yol kalmayacak.

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.

Batman'da bozuk yollar tepkilere neden oluyor!

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

Çukurova'da bozuk yolların onarımı yapılıyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bozuk yol bırakmayacağız. Karayolları standardında yol yapıyoruz" dedi. Yaz başındaki asfalt ihalesinin iptali nedeniyle Çukurova ilçesinde kısmen geciken yol yapım ve asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Kayseri İncesu'da yol genişletme çalışmaları başladı!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce İlçeye mahalle olarak bağlanan köylerin yollarında bozuk olan yollar ve iki aracın yan yana geçerken zorluk yaşadığı yerler tespit edilerek yol genişletme çalışmalarına başlandı.

Uşak'ta kent içi çevre yolları çalışmaları devam ediyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 Uşak'ta bozuk yol kalmayacağına dair verdikleri sözün arkasında olduklarını ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Şehitkamil Çağlayan'da yollar yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağlayan Mahallesinde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı.

Kandıra-Kefken yolu tamamlandı!

Kandıra - Kefken arasındaki bozuk yol karayolları tarafından sezona yetiştirilerek onarıldı ve sıcak asfaltla kaplandı.

Uşak'ta dönüşüm başladı!

Mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla hummalı çalışmaların sürdüğünü bildirdi

Antalya Gündoğmuş'ta yol çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerde başlattığı yol seferberliği sürüyor. Ekipler, ilçe ve köylerin bozuk yollarında asfalt öncesi onarım çalışması yapıyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda bozuk zeminler onarılıyor!

Odunpazarı Belediyesi kent genelinde yer alan bozuk zeminlerin onarımını yapıyor.Belirlenen program dâhilinde Vadişehir Mahallesi genelinde bulunan bozuk yolları tespit eden ekipler yol yenileme çalışmalarına başladı.

of bozuk yol onarımı Haberi

of bozuk yol onarımı

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.


 Bu kapsamda, İrfanlı mahallesi Yiğit sokakta yol genişletme, parke ve yol yenilenme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Belli bir program dahilinde yenileme çalışmalarına devam edeceklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İlçemiz, Trabzon'un en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra, hızla büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Yeni yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğu da artar. İlçemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz. 


Yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. 


Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt, beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının...