02 / 05 / 2024

Ofis 10

Ofis 10

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Kişi başına düşen ofis alanı küçüldü!

JLL, 2019’un ikinci çeyreğini kapsayan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınlandı. JLL’nin raporunda geçtiğimiz yıllarda 12-15 metrekare seviyesinde olan kişi başına düşen ofis alanının 8-10 metrekare bandına gerilediği görüldü...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Ofis 10 Haberi

Ofis 10

İnşaat sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Avcılar, yeni projesiyle dikkat çekiyor. Konsept proje olan Ofis 10, Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlandı. Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da yepyeni bir projeye başlıyor. Şehrin potansiyeli de ön planda tutularak konsept bir çalışma hayata geçirildi. 


ÖNEMLİ LOKASYON 


Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi İzmir'in gözbebeği haline gelen, toplu ulaşıma yakınlığı, stres kaynağı olan trafik çilesinden uzak rahat bir nefes alınacak yer olarak bilinen Bayraklı ilçesinde bu projenin içinde ofis, çarşı ve hastane yer alacak. Yıllardır bu bölgede ve birçok yerde inşaat yapan Avcılar, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in en gelişen bölgesinde, yatırım uzmanlarının ilgi odağı, Bayraklı Bölgesi'nin tam kalbinde yer alacak bu projenin konumu nedeniyle de doğru bir...