23 / 05 / 2024

ofis için yılbaşı hediyeleri

ofis için yılbaşı hediyeleri

Firmaların yılbaşı hediyeleri için ofislere özel hazırlanan ürün sayısı her geçen yıl artıyor. Yılbaşı hediyeleri artık, günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofisleri renklendirecek ofis mobilyaları ve aksesuarları arasından seçiliyor.

İngiltere'de 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binaya yorum gecikmedi: Yok muymuş imar affı?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından İngiltere'de 75 cm yüksek ve 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binayı paylaştı. Söz konusu paylaşıma yorumlar da gecikmedi...

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti. İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri..

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Memur ve memur emeklileri için zam teklifi açıklandı! 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için 2024-2025 için zam teklifini resmen duyurdu. Kamu İşveren Heyeti'nden 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam teklifi geldi. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen zam taleplerini tek tek açıkladı: 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş! 

Memur-Sen 1 Ağustos’ta başlanması planlanan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek sıraladı. Memur-Sen, 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş istiyor. İşte detaylar...

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

ofis için yılbaşı hediyeleri Haberi

ofis için yılbaşı hediyeleri


Yılbaşı hediyeleri artık, günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofisleri renklendirecek ofis mobilyaları ve aksesuarları arasından seçiliyor.


Yılbaşlarında hediyeleşmek, karşı tarafa verilen değerin yanı sıra bir yıl boyunca anımsanmak anlamına da geliyor. Hediye seçimi, bu nedenle kimi zaman ayrılan bütçeden daha fazla düşündürüyor. İşte bu nedenle hediye tercihi yaşamımız ve tarzımızla özdeşleşen ofislere göre şekilleniyor.


Mobilyanın kalbinin attığı Ankara'da ofis tasarımlarıyla öne çıkan Ofis Tekin'in Genel Müdürü Cemal Tekin, ofis mobilyacıları için son yıllarda yıl sonunun hesap, yılı kapatma telaşı kadar, yeni yıl hediye yoğunluğu yaşamalarına da neden olduğunu belirtti.


Sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin klasikleşen hediye anlayışının yerine daha özel ve kullanışlı hediyelere yöneldiklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:


"Sevdiklerimizi nasıl mutlu ederim diye düşünenler, onların bir yıl boyunca günlerinin büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerinin...