28 / 04 / 2024

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti. İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri..



Milyonlarca memur ve memur emeklisi, maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından, memur ve memur emeklisinin alacağı 3 aylık enflasyon farkı da kesinleşti. Şimdi Ekim, Kasım ve Aralık ayı enflasyon rakamları merakla bekleniyor. 

Eylül ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve memur emeklilerin alacağı enflasyon oranı da kesinleşti. Temmuz'da  9,49 Ağustos ayında 9,09 ve Eylül ayında 4,75 şeklinde açıklanan enflasyon oranları ile memurların alacağı 3 aylık enflasyon farkı 25,11 olarak belirlendi. 

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50 yi işaret etti! Hemen bakın!

MEMURA YÜZDE 50 ZAM GELİYOR

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; memurların alacağı 3 aylık enflasyon farkı bugün itibarıyla 25,11'e şimdiden ulaşırken bu orana Ekim, Kasım ve Aralık ayı enflasyon oranlarının ilave edilmesiyle memurun alacağı zam oranının yüzde 50 seviyesin görmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz haftalarda memur maaş zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu ve Ocak 2024’te yapılacak artışın yüzde 50 seviyesine yaklaşacağının altını çizdi. 

Bakan Vedat ışıkhan, yaptığı açıklamasında "En düşük devlet memuru maaşı 22 bin 17 liradan yaklaşık olarak 33 bin TL seviyelerine yükselecektir" ifadelerine yer vermişti.

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50 yi işaret etti! Hemen bakın!

Bakan Işıkhan, dün katıldığı bir canlı yayında da memur ve emeklilerin beklediği zam ile ilgili yeniden konuştu. Işıkhan, "SSK, Bağ-Kur yüzde 38'e yakın, kamu görevlileri ve emeklilerimiz yüzde 50’ye yakın bir artış yaşanacağını öngörebiliyoruz" diye konuştu. 

Bakan Işıkhan, söz konusu açıklamasında, Bakanlıkta tüm çalışmaların sosyal diyalog çerçevesinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti ve çalışma hayatını ilgilendiren konularda işçi ve işveren temsilcileriyle istişarelerde bulunarak bakanlığın sosyal boyutunu da güçlendirdiklerinin altını çizdi. 

SSK, Bağkur, EYT'li emeklilerine kötü haber! 5.000 TL ikramiyeden bazı emekliler faydalanamayacak! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni evleneceklere müjde! Kredi şartı belli oldu!

Emeklilerin 5 bin TL'lik ikramiyesinde flaş gelişme! Bakan Işıkhan resmen açıkladı: Bugün...


Geri Dön