01 / 05 / 2024

ofis ihtiyacı

ofis ihtiyacı

Belirli aralıklarla anket ve araştırma yaparak Ar-Ge gücünü yeni eğilimlere göre şekillendiren Unify, teknolojinin gelecekte iş hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne sermek için yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Anadolu'da ofis projeleri artıyor! İstanbul önde gidiyor!

Ofislere olan talebin artmasıyla Anadolu şehirlerinde de yatırımlar hız kazandı. Ankara, izmir, Antalya ve Bursa'da nitelikli ofis projeleriyle fiyatlar da yukarı çıkmaya başladı.

İstanbul'da ofis piyasası büyüyor!

Ofis ihtiyacının 3 yıl içinde 6.5 milyon metrekareye çıkması beklenirken, yeni ofis bölgeleri de ortaya çıkıyor. Özellikle metro hatları, yeni ofis bölgeleri oluşturuyor.

Türkiye'de ofis yatırımları artıyor!

Konut alanında yatırım yapan pek çok firma ofis üretimine de ağırlık veriyor. Diğer yandan sadece ofis üretimine odaklanan firma sayısı da artıyor. Akıllı ve geniş ofis yatırımları da gelişiyor.

İnşaat şirketleri ofis projelerine hız verdi!

Artan ofis ihtiyacı karşısında inşaat şirketleri plaza yatırımına hız verdi. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul'da ofis metrekareleri toplamı 3.8 milyon metrekareden 6.5 milyona çıkacak.

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı Katar’da ofis açtı!

Katar, Avrupa’daki İslami finans ihtiyacını karşılamak amacoyla İstanbul Finans Merkezi’ni kullanacak. Cumhurbaşkanlığı, altyapı çalışmaları için Katar Finans Merkezi’nde bir ofis açtı.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Altunizade Roya Gold projesi geliyor! Yeni proje!

Roya Yapı Altunizade bölgesinin ofis ihtiyacına cevap verecek olan Roya Gold projesi için çalışmalara başladı. Roya Gold Altunizade projesinin 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. 

Sinpaş İş Modern Ambarlı: Topraktan kazanmak işinize gelsin!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi "Topraktan kazanmak işinize gelsin" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olarak planlanıyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olacak. İşte Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep dönemi başladı.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Unify ofis ihtiyacını giderecek!

Belirli aralıklarla anket ve araştırma yaparak Ar-Ge gücünü yeni eğilimlere göre şekillendiren Unify, teknolojinin gelecekte iş hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne sermek için yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Fera Business Ümraniye'de metrekaresi 8 bin 100 TL!

Fera Business Ümraniye projesi, ikinci kattan itibaren tüm ofis çalışanlarına deniz manzarasında çalışma keyfi sunuyor. Bölgedeki nitelikli A plus ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik projede metrekare fiyatları 8 bin 100 TL’ den başlıyor.

İran'ın AVM, ofis ve konut ihtiyacı karşılanmalı!

Plan Proje Yönetim Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı Süha İlhan, ''Tahran ve diğer büyük şehirlerde acilen nitelikli AVM, ofis ve konut ihtiyacı bir an evvel karşılanmalı" dedi.

Ankara'da da ofis ihtiyacı artıyor!

Bu rakamın gelecek 5 yılda Türkiye genelinde 5 milyon metrekareye ulaşacağını tahmin ettiklerini belirten Moment Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, İstanbul gibi Ankara'da da ofis ihtiyacının artacağını düşünüyor.

ofis ihtiyacı Haberi

ofis ihtiyacı

Belirli aralıklarla anket ve araştırma yaparak Ar-Ge gücünü yeni eğilimlere göre şekillendiren Unify, teknolojinin gelecekte iş hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne sermek için yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Küresel çapta bağımsız araştırmalar yapan Censuswide ile koordineli gerçekleştirilen araştırmaya, ABD, İngiltere ve Almanya’dan 9.000 beyaz yakalı katıldı. Araştırma sonuçları, genel tutum ve alışkanlıkların değerlendirilmesinin yanı sıra, geleceğe dair önemli bulgular da içeriyor. Araştırma, teknoloji alanında yaşanan gelişmelerin yapılan işleri, mesai kültürünü ve çalışma şekillerini köklü biçimde değiştireceğini ortaya koyuyor.


Araştırmaya katılanların yüzde 65’i yaptıkları işin 5 yıl içinde aynı kalmayacağını, teknoloji dönüşümü ile kesinlikle değişime uğrayacağını ifade ediyor. Katılımcıların yüzde 35’i mevcut rollerini sürdüremeyeceğini düşünüyor. Sonuçlarda çalışma şekillerinin ve yapılan işlerin gelişen teknoloji ve iş yapma beklentileri ile değişime uğrayacağı net bir...