12 / 05 / 2024

ofis kafe zinciri urban station

ofis kafe zinciri urban station

Ofis kafe zinciri Urban Station, Maslak'tan sonra şimdi de Galata'da şube açtı...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Ahmet Kural kafe zinciri kuruyor!

Oyuncu Ahmet Kural, kazancını yeme içme sektörüne yatırıyor.Oynadığı dizideki rol arkadaşı Cemil Şahin’le birlikte İstanbul Beşiktaş’taki bir kafe-restorana ortak olan Kural, ortaklarıyla aynı isimle bir restoran daha açtı.

Adana Ziyapaşa Bulvarı'nda Mado açıldı!

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açıldı.

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Mado Şubat ayında 4 şube açıyor!

Avrupa’nın en büyük, dünyanın beşinci büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014’ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da İstanbul, Bursa ve İzmir’de 4 şube daha açıyor.

ofis kafe zinciri urban station Haberi

ofis kafe zinciri urban station
Daha önce Maslak'ta şube açan ofis kafe zinciri Urban Station, Galata'da hizmet vermeye başladı. 2012 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Urban Station'da saatlik, günlük, haftalık ve aylık üyelik tipleri yer alıyor. Urban Station Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı  Çiğdem Koyutürk, Avrupa ve Ortadoğu franchise temaslarının sürdüğünü...