15 / 05 / 2024

ofis katı satışı

ofis katı satışı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Binasında kaçak kat olanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Beş katlı apartmanda kat irtifak tapusu ile beşinci katı satın aldım. Benim üzerimde tapu kaydı olmayan bir daire var, bu da satılmış. Bu kat kaçak ama öyle haricen alan çıkmış. Şimdi ben burayı kullanandan ecrimisil talep edebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Merkez Ankara ofis etabı satışta!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. Projede fiyatlar 533 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında 5 yıldan fazla satış!

Emlak Konut GYO, ilk 6 ay KDV hariç toplam 10 milyar 198 milyon TL'lik konut satışı gerçekleştirdi. Sadece ilk iki çeyrekte 2019 genelinin yaklaşık 4 katı satış yapıldı.

Spine Tower'daki 48 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 11 ada 80 parsel numarasında yer alan gayrimenkulü 87 milyon 650 bin TL'ye icradan satıyor...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

ofis katı satışı Haberi

ofis katı satışı

Nurol Gayrimenkul, Nurol Tower'da ofis katı satarak bankalara olan kredi borçlarının bir kısmını ödediğini duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'da açıklamada bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Mecidiyeköy'de inşaa edilen 6 bin 842 m2'lik alana sahip 270 adet ev ofis, 50 adet ofis ve çarşı katında yer alan 16 ticari ofisten oluşan Nurol Tower projesindeki ofis katlarından birinin 139 milyon 830 bin 508 TL + KDV fiyatla nakden ve peşin olarak sattığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada; söz konusu satışla ilgili tapu devir işlemlerinin bugün tamamlandığı ve elde edilen satış bedelinin bir kısmının banka kredi borçlarının kapatılmasında kullanıldığı bildirildi. Şirketin açıklamasında 19 Ekim 2022 tarihi itibariyle döviz bazlı hiçbir banka kredisi yükümlülüğü kalmadığı ifade edildi.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığından kamuoyu aydınlatma platformuna gönderilen...