04 / 07 / 2024

ofis pazarında son durum

ofis pazarında son durum

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı.

9 Haziran 2024 Kapalıçarşı gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! Bir gram bile altını olanlar dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ve çeyrek altın 9 Haziran Pazar günü ne kadar? 

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Gram, çeyrek, tam, yarım altında son dakika! İşte 28 Ocak 2024 kalem kalem altın fiyatları!

Altın fiyatları 28 Ocak Pazar yani haftanın son gününe değer kaybıyla başladı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte kalem kalem 28 Ocak 2024 altın fiyatları...

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Ofis kiralarında yüzde 15 artış bekleniyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ofis kiralarında 2021 yılının son çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 15 artış bekleniyor.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 1. Çeyrek 2021 Raporu yayımlandı. Peki İstanbul'daki ofis piyasasında son durum ne? En yüksek kira hangi ilçede isteniyor? İşte detaylar...

Ofis pazarı sil baştan değişiyor!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun 6'ncı toplantısı gerçekleştirildi. toplantıda, ofis alanlarında pandeminin de etkisiyle hızlanan değişim konuşuldu.

Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi?

‘GYODER Çözüm Platformu’nun altıncı toplantısı, Alkaş iş birliği ile ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında Digital Network Alkaş platformunda online olarak yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

Ofis pazarına Kovid-19 güncellemesi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 3. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapora göre, ofis piyasasında Covid-19'un negatif etkileri görülüyor. İstanbul genelinde ortalama kira rakamları Türk lirası bazında 101,49 TL'den 102,43 TL'ye yükseldi.

Ofis pazarında kartlar yeniden karıldı!

Pandemi süreci ile birlikte şirketlerin evden çalışmaya başlaması, ofis pazarında kartların yeniden karılmasına neden oldu. Artık büyük ofis alanlarında çalışma dönemi sona erdi. Ancak evden çalışmaya geçilmesine rağmen şirketler ofis alanlarından vazgeçmiyor.

ofis pazarında son durum Haberi

ofis pazarında son durum

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı.  Rapor Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ofis pazarında yaşanan değişimleri ve Propin’in gelecek dönemler için öngörülerini kapsıyor. 


İstanbul Ofis Pazarı 2015 üçüncü çeyrekte artan ofis stoku belirleyici oldu.  


Propin hazırladığı raporda, İstanbul Ofis Pazarı’nın, 2015 üçüncü çeyrek dönemini durağan geçirdiğini iletti. Haziran 2015’teki Genel Seçim sonuçlarına göre koalisyon hükümeti kurulamaması ve alınan erken seçim kararı önemli rol oynadığını belirtti. Siyasi belirsizliklerin yanı sıra ekonomik belirsizliklerin de etkilediği pazarda çok büyük alanlı ofis kiralamalarının gözlenmediğine dikkat çekildi. Raporda ayrıca, Pazarda, 2015 üçüncü çeyrekte kurumsal kiralama ve satın almalar yerine, daha çok stoka eklenen ofis...