03 / 05 / 2024

Ofis sahibi olmayan vatandaşlara kredi

Ofis sahibi olmayan vatandaşlara kredi

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı iş yeri alacak olan vatandaşa destek paketiyle alakalı açıklamalarda bulunan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, destek kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır?

Miras meselelerinde, çocuk sahibi olmayan bireylerin mirasının kime kalacağı merak edilen konulardan biridir. Bu konu hakkında belirli düzenlemeler yapılmış olup hukuki olarak miras paylaşımı yapılır. Peki çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır, direkt eşine mi geçer? 

Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!

Ev fiyatlarındaki yükselişle mücadele eden hükümet, ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik büyük bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz olarak sunulan 200 bin TL nakit desteği, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fır

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmayan kalmasın! 14 bin TL'niz varsa bu fırsat kaçmaz!

Milli Emlak’tan arsa sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! 14 bin TL’niz varsa haberimizi okumaya devam etmelisiniz...

Bakan Kurum tek tek açıkladı! Konut sahibi olmayan kalmayacak!

Konut sahibi olmayan vatandaş kalmayacak. İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasından sonra orta gelirli vatandaşlar için yeni bir konut kampanyası açıklandı. İşte bu konuda merak edilenler!

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut finansman paketinin detayları açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca konut finansmanına yönelik detaylar açıklandı. Bakanlık, konut sahibi olmayan vatandaşların, konut finansman paketlerinden yararlanmaları amacıyla kullandırım esaslarının belirlendiği kaydetti.

TOKİ'den 670 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye'de ev sahibi olmayan vatandaşın kalmaması için yoğun mesai harcayan TOKİ Türkiye genelinde ucuz konut satışlarına devam ediyor. Kurum son olarak 670 TL'den konut satışı için düğmeye bastı. 

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

TOKİ ilk 6 ayda 20 bin 918 konut teslim etti!

Konut sahibi olmak isteyen ve daha önce konut sahibi olmayan vatandaşlar için konut üreten TOKİ, 2019 yılının ilk yarısında 20 bin 918 konutu, hak sahiplerine teslim etti.

Ofis sahibi olmayan vatandaşlara kredi Haberi

Ofis sahibi olmayan vatandaşlara kredi

Başbakan Binali Yıldırım, “Esnaf ve sanatkâr işyeri ya da taşıt almak isterse uzun vadeli kredi kullanabilecek, faizi piyasadan düşük olacak” dedi. Yıldırım, bu açıklamaya ek olarak iş yeri almak isteyen esnafa ise 500 bin TL’lik kredi verilebileceğinin müjdesini verdi. Bu gelişmenin sevindirici olduğunu anlatan Zafer Yıldırım “Bunun etkisi olumlu anlamda olacak. Esnaf ve sanatkârlarımız çok uygun faizle bu imkânlardan yararlanabilecek. Yapılan bu güzel gelişmelerin devamlılık sağlaması açısından bir başka alt yapının daha hazırlanması gerektiği görüşündeyim. Bu konuya ek olarak, hiç ofis sahibi olmayan vatandaşlarımızın da bu destekleme kapsamından yararlanması gerekiyor. Nasıl konut alımlarında paketler düzenleniyor ve ayrıcalıklar sağlanıyorsa; ticari alımlarda da aynı kolaylık sağlanması gerekiyor” açıklamasında bulundu.

 

“Türkiye ekonomisinin iyi yere gelmesi için çok önemli”

 Zafer Yıldırım düzenleme sonucunda...