05 / 05 / 2024

ofis seçme yolları

ofis seçme yolları

Ofis seçimi maliyetleri doğrudan etkiliyor. Uzmanlar, prejtij için pahalı lokasyonların ya da az kira ödemek için hedef kitleden uzaklaşmanın yapılan işe zarar verdiğini ve maliyetleri artırdığını söylüyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Japonya'da 91 santimetrelik ofis tasarlandı!

Salıon sürecinde oldukça küçük konutlarda yaşayan Japonlar da kendilerine alternatif ofis seçenekleri arayışına girdi. Önde gelen Japon bir müteahhit çalışanların yaşadıkları zorlukları dikkate alarak, 91 santimetre genişliğe ve 1.8 metre uzunluğa sahip bir ofis tasarladı.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

Avrasya GYO 2017 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 yılı bağımsız denetim şirketi seçme bildirisini yayınladı.

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Yeni nesil girişimciler yenilikçi ofis seçiyor!

Yeni nesil girişimciler, ofisleri seçerken de tercihlerini kendileri gibi “yenilikçi” projelerden yana kullanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu yenileniyor!

Karayolların bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme yolları arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu kapsamda İzmir-Çeşme ve Çeşme - İzmir yönlerinde bant aktarım çalışması yapılacak.

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da 1.9 milyon TL'ye ofis!

Ofis ve dükkanların satışa çıktığı Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesi kapsamında yer alan ofis seçeneklerinin fiyatları 1 milyon 926 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolara ofis!

My Newwork projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 20 dolardan başlıyor. Projede yer alan ofis seçeneklerinin 2017 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İzmit Kuruçeşme yolları bakımdan geçti!

İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle ve sokaklarda bulunan bozulmuş yollara bakım onarım çalışması yaptı. Kuruçeşme’de bulunan 5 sokaktaki bozuk yollar, bin metrekare parke kullanılarak tamir edildi.

ofis seçme yolları Haberi

ofis seçme yolları

Ofis kiralarken fiyat karşılaştırması yapan iş dünyası Esentepe’de metrekare fiyatına üst seğlentte 43,38 dolar öderken, aynı özellikteki ofisi Kavacık’ta metrekare fiyatı 15,14 dolara kiralayabiliyor. Uzmanlar kira fiyatlarında lokasyonun öne çıktığını belirtirken, iş dünyasına yapılan işin niteliğine uygun bölgelerde ofis kiralamanın maliyetleri aşağıya çekeceği uyarısı yapılıyor.


Araştırmanızı iyi yapın


Danışmanlık yapan bir şirketin çok merkezi bir lokasyonda ofis tutmasına gerek olmayabileceğini belirten İstanbul Emlakçılar Odası temsilcileri, “Bir ofis kiralamadan önce yapılan işin niteliğiyle örtüşen bölgelerin belirlenmesi gerekiyorî dedi.


Ziyaret sıklığı önemli  


Hedef kitle nerelerde bulunuyor. Ofisin müşteriler tarafından ziyaret edilme sıklığı ne, sekreteri kendi bünyesinde çalıştırmak mı yoksa bu tür hizmetleri veren bir ofis binasında mı kiralama yapmak daha uygun gibi birçok detaya dikkat etmek gerekiyor.


Reidin Kıdemli Analisti Orhan Vatandaş, metro ağlarına yakın...