20 / 05 / 2024

Ofis Tekin ofis mobilyaları

Ofis Tekin ofis mobilyaları

Yaşamın önemli bölümünün geçtiği ofisler sıcak ve yaratıcı ortamlar sağlayan yeni tarzlara dönüşüyor...

Ofis Tekin, çalışan kadınlara farklı ofis seçenekleri sunuyor!

Ofis Tekin, çalışan kadınlara yönelik tasarlanan ofis mobilyaları ile Anneler Günü için alternatif oluşturdu...

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Ofis Tekin Exclusive ofistekimanzaram yarışması 27 Temmuz'a uzatıldı!

Ofis Tekin Exclusive’in “ofistekimanzaram” etiketiyle başlattığı 500 TL değerinde hediye çeki ödüllü sosyal medya yarışmasında başvuru süresi gelen büyük ilgi üzerine 27 Temmuz’a uzatıldı.

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Ofis Tekin'den Ofisini tasarımınla konuştur yarışması!

Ofis Tekin Exclusive’in ilk 3 dereceye girenlere istihdam garantisi verdiği “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014’e uzatıldı

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi!

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Ofis mobilyalarında sizin vazgeçilmeziniz hangisi?

Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Ofis dünyasında yeni trendler!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, küçük detayların son derece önem arz ettiği ofis hayatında verimli çalışma ortamları yaratmanın sırlarını ve ofis dünyasındaki yeni mobilya trendlerini açıkladı

Ofis Tekin Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı!

Ofis Tekin, evlerinde olduğu gibi ince zevklerini gün boyu vakit geçirdikleri iş yerlerinde görmek isteyenler ile tasarımcılar için buluşma noktası olacak Exclusive Mağazası'nın kapılarını açtı.

Patronlar Ofis Tekin Exclusive'de buluştu!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin "Gelişen Ankara'da sayıları her geçen gün artan modern ve yaşanılabilir ofislere klasik çizginin ötesinde her biri kreatif ürünleri kazandırmanın mutluluğu içindeyiz" dedi...

Ofis Tekin Exclusive mağazası 10 Mayıs'ta açılıyor!

Ergonomik ve sıra dışı çizgileriyle benzersiz ofis mobilyalarının üretimini yapan Ofis Tekin, patronlarının vazgeçilmezi olacak yeni tasarımlarını Exclusive şubesinde görücüye çıkaracak. Ofis Tekin Exclusive mağazası 10 Mayıs'ta açılıyor...

Ofis Tekin Exclusive ofis tasarım yarışması düzenliyor!

Tasarıma ilgi duyan öğrencileri ofis mobilya sektörüne teşvik etmek ve bu alana yeni tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmada, “Ofisini tasarımınla konuştur” sloganı ile pek çok üniversite öğrencisi kıyasıya mücadele edecek.

Ofis Tekin ofis mobilyaları Haberi

Ofis Tekin ofis mobilyaları



Ofis ve çalışma mobilyaları tasarlayan önemli firmalardan Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin, toplu çalışma ortamı yaratacak büyük toplantı masaları, ekip çalışmalarına olanak sağlayan ergonomik ve rahat çalışma sistemleri ile ilgili ciddi bir taleple karşılaştıklarını kaydetti.


Yurt dışında özellikle de yaratıcılık gerektiren işler için yaygın kullanıma sahip ürünlerin artık ülkemizde de çok rağbet gördüğünü ifade eden Tekin, şöyle devam etti:


“Artık ülkemizde de ofis ortamları, ciddiyetin ve resmiyetin hüküm sürdüğü mekanlar olmanın yerine paylaşımın, üretkenliğin ve başarının sağlanabilmesi için samimi, sıcak atmosferler yaratacak şekilde dizayn ediliyor.”


-Yaratıcılık, motivasyon artıyor-

Tekin, çalışma yerinde kullanılan malzemenin, seçilen eşyaların biçimi ve dokusunun, bu eşyaların yerleşiminin bile çalışanın yaratıcılığı üzerinde büyük etki yarattığının altını çizerek, ‘’Özellikle yaratıcılığın önem taşıdığı meslek gruplarında ekip çalışması, karşılıklı dialoglar, bilgi ve...