05 / 07 / 2024

Ofis Tekin, çalışan kadınlara farklı ofis seçenekleri sunuyor!

Ofis Tekin, çalışan kadınlara farklı ofis seçenekleri sunuyor!

Ofis Tekin, çalışan kadınlara yönelik tasarlanan ofis mobilyaları ile Anneler Günü için alternatif oluşturdu...




Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Anneler Günü’nde en büyük sıkıntılardan birinin hediye seçimi olduğuna işaret etti.


Annesini sevindirmek ancak, çiçek, giyim eşyası ve mücevher almaktan sıkılanları düşünerek bu Anneler Günü için alternatif oluşturmak istediklerini bildiren Tekin, şunları söyledi:


“Günümüzde çalışan kadınların sayısı hızla artıyor. Onlar günün önemli bölümünü ofis ortamında geçiriyor. Daha keyifli çalışabilmeleri için ofis ortamlarının ihtiyaçlarına uygun dizayn edilmiş olması gerekir. Bundan yola çıkarak kadınlara yönelik ürünleri satışa sunduk. Özellikle metal ve ahşaptan üretilen dolaplı dilsiz uşağa çalışan anneler bayılacak. Bu ürün ile hayatınız kolaylaşırken, kıyafetlerinin de kırışması önlenecek. 


Yaptığımız araştırmalara göre, birçok kişi işyerinde kıyafetini ya da ceketini asabileceği bir dolap ya da askılık ihtiyacı hissediyor. Dolaplı dilsiz uşakta ceket, pantolon, gömlek, palto asma ve ayakkabı için bölümler bulunuyor . Tüm bunların yanı sıra özel eşyalarınızı ve makyaj malzemelerinizi koyabileceğiniz küçük bölmeleri ile çekmecesi de yer alıyor.”


Tekin, kadınlara yönelik tasarlanan kitaplıkların da beğenildiğini ifade ederek, “Bu Anneler Günü klasiğin ötesine geçmek isteyenler, annelerinin ofisini renklendirip, kullanım kolaylığı sunarak kalıcı ve sürekli akıllarda kalacak hediye tercihi yapabilirler” dedi.



Geri Dön