23 / 07 / 2024

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

ofis yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Para dergisi yazarları Okhan Şentürk ve Ayşegül Küçükkurt bu haftaki yazılarında ofis piyasasını kaleme aldı. İşte o haber...

İş yaşamındaki değişimler modern hayatın getirdiği yeniliklerle insanların yaşam tarzları, iş yapış süreçleri ve beklentileri de değişiyor. Ofis tercihinde de her türlü konforun yer aldığı ofislere talep artıyor. Bundan 20 yıl önce iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler, artık akıllı ofisler olarak tabir edilen modern, altyapısı iyi kurgulanmış mekanları tercih ediyor.

Türk firmaların yanı sıra yabancıların da Türkiye’de, özellikle İstanbul’da ofis açmaları, ofis projelerine olan ilgiyi artırmaya başladı. Ofis sektöründeki beklentilerin bu denli artmasıyla geliştirici firmalar, hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımlarına yöneldi.

Bugün uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul'daki ofis projeleri incelendiğinde Avrupa yakasında bulunanlar ağırlıklı olarak, Şişli-Zincirlikuyu, Levent-Maslak...