02 / 05 / 2024

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubunun oldu

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubunun oldu

Fiba Grubu, Eroğlu Gayrimenkul'un geliştirdiği Kağıthane'deki Ofishane projesinin tamamını satın aldı. Toplam 21 bin metrekare ofis alanının yer aldığı projenin 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor..

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Kemeraltı’na 12 gayrimenkul projesi!

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret (TARKEM) üyeleri, Genel Kurul Toplantısı'nda bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Samim Sivri, 2023 yılına kadar 12 gayrimenkul projesinin tamamını bitirmeyi hedeflediklerini aktardı...

Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamam!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzalı Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamamlandı. Projenin örnek dairesi, projenin satış ofisinde tanıtılacak...

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

SeaPearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Kuzu Grup tarafından inşa edilen, İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy projesinin tamamı, otel de dahil olmak üzere kesintisiz deniz manzarasına sahip.

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

Ankara Ankapark projesinin yüzde 75'i tamam!

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile röportaj yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek röportajda Ankapark projesinin son durumunu anlattı.

Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar!

Toplam 255 adet daireden oluşan Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar ve son dairelerin satışı sürüyor. Crystal Towers Ankara projesinin tamamı 4+1 şeklinde tasarlandı.

Bakgör Yaşam 6'da örnek daireler hazır!

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Kentsel dönüşüm için 200'e yakın proje teklifi inceleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm ailelerinin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Güllüce; " 2012'den bu yana ilan edilen 159 riskli alan projesinin tamamının proje çalışmaları başladı" dedi..

2018 yılına kadar 159 dönüşüm projesi tamamlanacak!

Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, 2012 yılından bugüne kadar ilan edilen 159 riskli alan projesinin tamamının proje çalışmalarının başladığını ve büyük çoğunluğunun 2018 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubunun oldu Haberi

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubunun oldu

FİBA Grubu, Kağıthane'de yer alan bir ofis binasını satın aldı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubu'nunoldu. Taraflar arasındaki imzalar 11 Ekim tarihinde atıldı. 

Toplam 33 bin metrekare kiralanabilir alanda yer alan Ofishane'de 21 bin metrekare ofis alanı yer alıyor. Projenin 12 bin metrekarelik alanında ise yapı marketi Bauhaus hizmet veriyor. 


Metrekaresi 4 bin 500 $ 



Kağıthane'de gerçekleştirilen ofis projelerinde metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. Bu rakamlara göre, Ofishane'nin yaklaşık 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor. 


Merkezi Levent'te 


Hüsnü Özyeğin'in kurucusu olduğu Fiba Grubu, finans ve finans dışı alanlarda faaliyet gösteriyor. Finans sektöründe bankacılık, leasing, faktoring, sigortacılık, varlık yönetimi ve özel sermaye fonu, finans dışında ise havacılık, mağazacılık, gayrimenkul, enerji, gemi inşaası ve liman...