01 / 05 / 2024

ofisim istanbul ihalesi

ofisim istanbul ihalesi

İller Bankası'nın İstanbul Kartal'daki ofis ve mağazaların ihalesi 30 Nisan 2013 tarihinde yapılacak. 14 katlı binada yer alan deniz ve adalar manzaralı ofisler 604 bin TL'den satılıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İstanbul’da depremin ana mesele olduğunu vurguladı ve öncelikli sorunun deprem olduğunu dile getirdi.

Mahmut Tanal'dan Kanal İstanbul ihalesi yorumu!

CHP Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ilk ihalesine çıkılmasına ilişkin, "İhalenin şimdi sırası mıydı?" dedi...

Gülizar Biçer Karaca'dan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Kanal İstanbul etki alanındaki köprülerin rekonstrüksiyon ihalesinin yapılmasıyla ilgili, "Bizler, her gece korona salgını konusunda umutla güzel haberler gelir mi diye beklerken, birileri de rant işlerini takip ediyor" dedi...

Kanal İstanbul ihalesi tepkilerine Bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma Bakanlığı, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin yapılmış olmasına gösterilen tepkilere yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti, salgın ile mücadele ederken üretim ve yatırımları da yapabilecek güçtedir" denildi...

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

CHP Başkanvekili Engin Özkoç, bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkoç, " Önceliğimiz gerçekten Kanal İstanbul mudur?" dedi...

Kanal İstanbul ihalesi Haziran sonrası yapılacak!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde kurulan özel bir ekip çalışmalarına devam ediyor. Mayıs ayında projenin planları askıya çıkacak. Hazirandan sonra ihaleye çıkılması planlanıyor...

Kanal İstanbul ihalesi için son aşamaya gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul ihalesi için son aşamaya gelindi. Projenin ÇED raporu ile zemin etüt çalışmaları tamamlandı...

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yarın!

İstanbul trafiğini rahatlatması için planlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin mühendislik, etüt ve proje ihalesi yarın gerçekleşecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte binalarının ihalesi gerçekleştirildi!

TOKİ tarafından İstanbul Üsküdar İlçesi’nde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin (İMÜ) merkez kampüsünü inşa ediyor. TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın yapılacak.

ofisim istanbul ihalesi Haberi

ofisim istanbul ihalesi

İller Bankası'nın İstanbul Kartal'daki ofis mağazaları 30 Nisan 2013 Salı günü Saat 14:00'da açık arttırma usulü ile satılacak. 


14 katlı binanın en üst 4 katındaki deniz ve adalar manzaralı ofisler 604 bin TL'den, mağazalar ise 3 milyon 476 bin TL'den satılacak. Toplam 52 ofis ve 4 mağazalı binanın tamamı 50 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Hemen taşınmaya uygun olan bina, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 dakika, E-5 Cevizli Kavşağına 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.


İstanbul Maltepe Gümüşsuyu Mahallesi 1684 ada 23 parsel 2376,66 metrekare arsa üzerinde inşa edilen binada bulunan her ofise ait bir adet kapalı otopark yeri bulunuyor. Satışlar KDV'siz ve 60 ay vadeli olarak gerçekleşecek.


Web Adresi: www.eskidji.com

Telefon:...