05 / 05 / 2024

Ofisim İstanbul kroki

Ofisim İstanbul kroki

22 katlı olarak tasarlanan toplam 3 bloktan meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna yanıt olarak projenin adres bilgileri şöyle: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul...

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çamur tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Maltepe, Tugay Yolu Caddesi, Ofisim İstanbul'da kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Remax İkon yeni projeleri alıp satmaya devam ediyor!

RE/MAX İkon ; tek yetkili satış ve kiralamasını aldığı Ofisim İstanbul’da 4 ay gibi kısa bir sürede %90 doluluk oranını yakaladı.RE/MAX İkon yeni projeler almaya,satmaya ve kiralamaya devam ediyor.

Seyr-i Adalar projesinde çift cepheli balkon sefası!

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Seyri Adalar'da 2+1'ler 485 bin 336 TL!

İstanbul Maltepe’de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Seyr-i Adalar projesi çifte cephe balkonla Adalar manzarası sunuyor!

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden Yapı Yatırım AŞ tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Seyr-i Adalar'da 2+1 daireler 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden Yapı Yatırım AŞ tarafından inşa edilen rezidans projesi ' Seyr-i Adalar ' satışa çıktı.

Seyr-i Adalar Maltepe'de 485 bin 336 TL'ye daire!

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı...

Yapı Yatırım projesi satışta!

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Manzara Adalar'da seyri terasta balkon keyfi!

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Beylikdüzü Westside İstanbul kroki!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutlarında satılık daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Projede Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, E-5'e sıfır konumda inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul kroki...

Ofisim İstanbul kroki Haberi

Ofisim İstanbul kroki

Ofislerin kiralama sürecine devam edilen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Maltepe cevabı veriliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


İller Bankası-Özkartallar- Yapı Yatırım ortak projesi olarak hayata geçirilen Maltepe Ofisim İstanbul'da yer alan ofisler  110 metrekare ile 8 bin 620 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 



Satış sürecinin sona erdiği Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusunun yanıtın geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede; 216 adet home ofis ve 16 adet ticari birim yer alıyor. 


İçerisinde;  otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri otopark, güvenlik, cafe, bilardo, lobi hizmetleri bulunan Ofisim İstanbul Residence dükkan alanları 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişiyor. 


Ofisim İstanbul Maltepe nerede?


Ofisim İstanbul kroki!



İstanbul Ofisim telefon numarası: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Merve...