30 / 04 / 2024

ofisini tasarımla konuştur

ofisini tasarımla konuştur

Ofis Tekin Exclusive’in ilk 3 dereceye girenlere istihdam garantisi verdiği “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014’e uzatıldı

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Nothing Phone (2) sahneye çıktı, görenin aklı çıktı! İşte fiyatı...

Nothing Phone (2) teknolojiseverlerin karşısına çıktı. Çok daha gelişmiş bir LED tasarımla gelen akıllı telefonun fiyatı şok etkisi yarattı.

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

İslam Memiş ikinci tur seçimlerinde doların ve altının akıbetini anlattı!

İslam Memiş, 28 Mayıs'taki ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce altın ve dolar hakkında konuştu. İşte detaylar!

Renault Kadjar'a 20 binlik zam şoku! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault'un iddialı bir tasarımla otomobil severlerin ilgisini çeken Kadjar'a 20 bin 100 TL zam yapıldı! Peki, Renault Kadjar 100 KM'de kaç yakar? Renault Kadjar kaç TL? Renault Kadjar'ın fiyatı ne kadar? İşte 12 Aralık 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...

Vespa Primavera 50 Touring'e 3 bin TL zam geldi! Vespa Primavera 50 Touring 30 Kasım 2022 fiyat listesi!

Vespa Primavera 50 Touring'e bu ay 3 bin TL zam geldi. Estetik tasarımla sarılmış mükemmel kompakt bir motor olarak lanse edilen Primavera 50 Touring'in Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 Touring 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Estetik tasarımlı Vespa Primavera 50 Touring 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

Estetik tasarımla sarılmış mükemmel kompakt bir motor olarak lanse edilen Primavera 50 Touring fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 Touring 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, derneğin çalışmalarıyla ve gayrimenkul sektörüyle ilgili konuştu. Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün, teknolojiyle, tasarımla ilişkisinin daha yakın olması gerektiğini dile getirdi.

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız her adımla İstanbul'a layık olmaya çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde de havalimanından şehir hastanelerine, köprü ve tünellerden yollara, konut ve ticari alan altyapısından çevre ve kültür yatırımlarına kadar attıkları her adımla İstanbul'a layık olmaya çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

ofisini tasarımla konuştur Haberi

ofisini tasarımla konuştur

Ofis Tekin Exclusive, sıra dışı çalışma mekanları yaratacak genç yetenekleri aradığı ve ilk 3 dereceye girenlere istihdam garantisi verdiği “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında, son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014’e uzatıldı.


Ankara’da mobilya sektörünün nabzını tutan Siteler’de iki ayrı konsept mağazasıyla hizmet veren Ofis Tekin Exclusive, tüm yurt genelindeki üniversitelerde başlattığı yarışmayla öğrencilerin iş kaygısına son verirken, kalifiye eleman sıkıntısı bulunan ofis mobilya sektörüne de katkı sağlamayı hedefliyor.


Yarışmaya gösterilen ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yurt genelinde büyük ilgi gören yarışmalarında ödülleri kararlaştırırken uzun vadede genç yeteneklere fayda sağlamasına özen gösterdiklerini kaydetti.


Tekin, ilk üçe giren yarışmacılara istihdam garantisi verdikleri yarışmanın, alanında “iş garantili tek yarışma” olması nedeniyle de...