14 / 05 / 2024

ofisler artık olmayacak mı

ofisler artık olmayacak mı

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Kıtlık resmen kapıda! Artık bankalardaki paralarımız da çare olmayacak

Küresel anlamda ciddi bir gıda krizi geldi çattı. Uzmanlar, kısa süre içerisinde önlem alınmazsa gıda ürünlerindeki enflasyonun ciddi boyutlara ulaşacağını ve artık paranın dahi gıda ürünleri üzerinde geçerli olamayabileceğini söylüyor.

Online platformlarda artık milyonluk mülkler de satılıyor!

Bir zamanlar sadece gayrimenkul ilanlarını görmeye alışık olduğumuz online platformlar, artık milyonluk mülklerin alınıp satıldığı ofisler haline geldi.

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

MYK Emlak Danışmanı Belgeleri artık çift dilde!

Emlak işletmelerinde pazarlama ve satış personeli olarak çalıştırılan kişilerin alması gereken Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) mesleki yeterlilik belgeleri artık çift dilde veriliyor... 

Yapı kooperatifleri artık 'e-Devlet' üzerinden kurulabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan değişiklik kapsamında yapı kooperatifleri artık il müdürlüklerine gidilmeden "e-Devlet kapısı" üzerinden kurulabilecek.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız" dedi.

‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da!

Ankara ve Antalya’daki ‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da. 75 metrekare olan ters evin 2 odası 1 salonu bulunuyor.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 

Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor. Lansmana çık satış yap dönemi bitti” dedi..

Tapuda biyometrik fotoğraf artık mümkün!

Yaplan düzenleme ile artık tapu işlemlerinde biyometrik fotoğraflar da kullanılabilecek. Özelmacıklı, "Tapu dairelerinde yapılan işlemlerde vesikalık fotoğrafın yanı sıra artık biyometrik fotoğrafta kullanılabilecek." dedi..

ofisler artık olmayacak mı Haberi

ofisler artık olmayacak mı

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek.

Sözcü'de yer alan habere göre; Google, çalışanlarının evden çalışmalarını isteyen ve bu adımı atan ilk şirketlerden biri olmuştu. Pandemi sürecinde çalışanlarının ofise dönüşleri birçok kez ertelendi. Tarih önce Ocak 2021’e, sonra Temmuz’a ve en son olarak Eylül’e ötelenmişti. 

Koronavirüs aşısının ilk dozlarının Amerika Birleşik Devletleri’ne ulaşmasıyla birlikte bu uzun soluklu uzaktan çalışma döneminin ardından Google’ın da aralarında olduğu şirketler, çalışanların ofislere nasıl geri döneceklerine ilişkin fikir üretmeye başladı.

Google’ın ana şirketi Alphabet’in CEO’su Sundar Pichai, Pazar gecesi çalışanlara gönderdiği bir mailde, şirketin ofise dönmenin güvenli hale gelmesinden sonra “esnek bir çalışma haftası” fikrini test ettiğini dile getirdi. Pilot...