03 / 05 / 2024

ofton inşaat koşuyolu projesi

ofton inşaat koşuyolu projesi

Ofton İnşaat tarafından inşa edilen Ofton Koşuyolu’nda doları 3 TL olarak sabitledi. Ofton Koşuyolu’nda fiyatlar 348 bin 593 dolardan başlıyor.

Elysium Elit Koşuyolu projesi 5 Mart'ta satışa çıkacak!

Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası’nda doğayla iç içe, yaşam açısından tercih edilen ve ulaşım olanaklarıyla kolaylık sağlayan Koşuyolu’nda inşa edeceği Elysium Elit Koşuyolu Projesi 5 Mart'ta satışa çıkıyor.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Koşuyolu Konakları 2018 ev fiyatları!

Koşuyolu Konakları 58 konuttan meydana geliyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında inşa ediliyor..

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018!

Koşuyolu Koru Evleri detaylı fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'a bağlı Altunizade'de inşa edildi.

Koşuyolu Konakları'nda metrekaresi 15 bin TL'ye!  Yeni proje!

Koşuyolu Konakları, Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. Yatay mimaride tasarlanan projede 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, ve 5+2 şeklinde daireler yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

 Taşyapı'nın Koşuyolu'ndaki otel projesi durduruldu!

Darüşşafaka Cemiyeti'nin Koşuyolu'ndaki arazisi için planlanan 80 metrelik otel inşaatı durduruldu.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

ofton inşaat koşuyolu projesi Haberi

ofton inşaat koşuyolu projesi

Ofton Koşuyolu, Anadolu Yakası’nın gün geçtikçe değerlenen nezih semtlerinden Koşuyolu’nun merkezinde 6 bin 276 metrekarelik bir alanda 2 blok olarak yükseliyor. Projede toplam 86 rezidans yer alıyor. Ofton Koşuyolu’nun A bloğunda alanları 197 metrekare olan 3.5+1’ler ve alanları 254 metrekare olan 4.5+1’ler bulunurken, bu bloğun son iki katında 2 adet 433 metrekare dubleks yer alıyor. A blokta ise alanları 67 metrekare olan 1+1’ler, alanları 106 metrekare olan 2+1’ler mevcut. Home office izni de sunulan rezidanslara, aynı blokta 182 ve 187 metrekarelik 2 adet bahçeli, teraslı dubleks rezidans da eşlik ediyor.


15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrasya tüneli, Marmaray, metro ve deniz otobüslerine yakınlığıyla dikkat çeken projenin ortak kullanım alanlarında fitness, sauna, buhar odası, kapalı ve açık havuz gibi birçok sosyal donatı...