28 / 04 / 2024

öğrenci evleri projesi

öğrenci evleri projesi

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Erkanlı Holding'ten iki yeni öğrenci evi projesi daha geliyor!

Erkanlı Holding’in, Asset Campus iş birliğiyle inşa ettiği “Univa Öğrenci Evleri” kapsamında iki yeni projenin daha yapılacağı açıklandı.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

öğrenci evleri projesi Haberi

öğrenci evleri projesi

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve  Univa Öğrenci Evi Kampüsleri  ortak bir araştırmaya imza attı. Araştırma, kapsamında gençlerin konaklamasına yönelik ihtiyaç haritası çıkarıldı. 18-26 yaşındaki öğrencilerin katıldığı araştırmada yaş, cinsiyet, geldiği şehir, üniversitede bulunma süresi ve bölümleri gibi özellikler dikkate alındı. Yapılan araştırma sonuçlarına göre öğrencilerin konaklama konusundaki algı, şikâyet ve beklentileri belirlendi.

Öğrenciler sosyalleşme sorunu yaşıyor

Araştırmaya göre Sakarya, Düzce, Kocaeli ve İstanbul'da bulunan erkek öğrenciler çoğunlukla devlet veya özel yurtlara ya hiç gitmeden, ya da bir süre kaldıktan sonra kendi evlerine çıkıyor. Kız öğrenciler ise daha çok devlet yurtlarını tercih ediyor. Öğrencilerin konaklama seçimlerini etkileyen en önemli unsur ise maliyet. Üniversiteli gençler yurtlarda sürekli hizmet verecek sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor.

Öğrenciler ev tutarken ekstra maliyeti göze almak zorunda kalıyor

Öğrencilerin konaklamaya yönelik...