18 / 05 / 2024

Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm paneli

Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm paneli

Ege Üniversitesinde Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve Türkiye'de Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 46'ncı Yılı kutlama programı kapsamında " Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm " konulu panel yapıldı.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Erkanlı Grup'tan Sakarya'ya öğrenci evi projesi!

Erkanlı, Sakarya'da 1024 odalı öğrenci evi inşa edecek Bugüne kadar daha çok kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Erkanlı Grup, 77 bin öğrencinin okuduğu Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor.

Bağcılar'a 3 öğrenci yurdu!

Bağcılar'a 3 öğrenci yurdu geliyor. Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar, eğitim ve öğretime yönelik hayata sunulan projelerle de dikkat çekiyor.

Bağcılar'a üç öğrenci yurdu geliyor!

Bağcılar'a üç öğrenci yurdu geliyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar, eğitim ve de öğretime yönelik hayata sunulan projelerle de dikkat çekiyor.

Ege Üniversitesi'nde Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm paneli düzenlendi!

Ege Üniversitesinde Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve Türkiye'de Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 46'ncı Yılı kutlama programı kapsamında " Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm " konulu panel yapıldı.

Michigan State Üniversitesi'nden İzmir'in kentsel dönüşüme yoğun ilgi!

ABD'deki Michigan State Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuk akademisyenler, araştırma yapmaları için İzmir'e öğrenci göndermek istediklerini de söyledi.

Michigan State, İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi aldı!

Michigan State Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuk akademisyenler, araştırma yapmaları için İzmir’e öğrenci göndermek istediklerini de söyledi.

12 Sorbonne'lu kentsel tasarım için İstanbul'da çalışıyor!

İSTANBUL Arel Üniversitesi ve Paris Sorbonne IV Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen 'Kentsel Tasarım çalıştayı' için 12 Fransız öğrenci Arel Üniversitesine geldi. Bitirme tezi olarak gerçekleştirecekleri projeleri için kentsel tasarım   i

Kartal'da kentsel dönüşümle 300 yeni konut yapılacak!

KARTAL'da E-5 üzerindeki 20 dönümlük bir arazide kentsel dönüşüm proje alanına yakın bir lokasyonda yeni bir projenin hazırlıklarını yapan Fer Yapı Nisan 2011'de inşaatı ve satışına başlayacağı bu projede 2 blokta 300 ko

Ankara Yenimahalle Belediyesi 2 kentsel servis alanı satıyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, İvedik Mevkii ve Macun Mevkii bulunan 2 kentsel servis alanını satmak üzere ihaleye çıkardı...

MÜSİAD, Kentsel Dönüşüm konulu paneli düzenledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, işsizlikten sonra en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, Türkiye"nin bunu bugünden yarına mutlaka başarması gerektiğini söyledi

TOKİ, Trabzon'da 8 kentsel dönüşüm projesi uygulayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Trabzon Belediyesi işbirliğiyle kentte 8 kentsel dönüşüm projesi uygulama çalışması devam ediyor

Buca'daki 19 öğrenci yurdu kaçak çıktı!

CHP'lİ belediyelerin hakim olduğu izmir'de skandalların ardı arkası kesilmiyor, izmir Valiliği'nin talimatıyla yapılan denetimlerde Buca ilçesinde 19 öğrenci yurdu kaçak çıktı

Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm paneli Haberi

Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm paneli

Ege Üniversitesinde "Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve Türkiye'de Peyzaj Mimarlığı Öğretiminin 46'ncı Yılı" kutlama programı kapsamında "Öğrenci Perspektifinden Kentsel Dönüşüm" konulu panel yapıldı. Öğrenciler, öğretim görevlileri ve şehircilik uzmanlarının katıldığı panelde kentsel dönüşümün tarihçesi, hedefleri, dünyadaki ve Türkiye'deki uygulamaları, olumlu ve olumsuz yönleri konuşmacıların sunumlarıyla masaya yatırıldı. 


Posta...