09 / 05 / 2024

öğretmenevi

öğretmenevi

Diyarbakır'ın Yenişehir semtinde 52 yıl önce hizmete açılan fakat duş yeri dahi bulunmayan öğretmenevinin ihtiyaçlara cevap vermemesi sonucunda yeni bir öğretmenevi yapılıyor...

İŞKUR açıkladı! Öğretmenevine personel alınıyor! 7 bin lira maaş!

Öğretmenevi, ISKUR ilanı ile personel alımı yapacağını açıkladı. Unvanlarda yapılacak olan personellere 7 bin TL maaş ödemesi yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru için özel şartlar neler? Kaç kişi alınacak? Hangi mesleklerden alım yapılacak?

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası mecliste!

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris'teki öğretmenevi ve polisevi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Marmaris'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden sağlık çalışanlarına öğretmenevi ve polisevi tahsis edildi.

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Trabzon'da TOKİ çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak?

Edirne Öğretmenevi otelinin de bulunduğu ana bina, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yapılan deprem etüdü sonrasında depreme uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Peki, yeni Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak? CHP'li Gaytancıoğlu sordu...

Kırıkkale Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı!

Kırıkkale'de hayata geçirilecek Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Hekimhan Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Hekimhan Belediyesi, öğretmenevi Konferans Salonunda imar barışı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Zeytinburnu Öğretmenevi yıkılıyor!

Senelerdir eğitimcilere ve ilçedeki vatandaşlara hizmet veren Zeytinburnu'ndaki öğretmenevi kapatıldı. Boşaltma işlemlerinin başladığı öğretmenevinin yıkılacağı belirtildi.

öğretmenevi Haberi

öğretmenevi
Diyarbakır'ın Yenişehir semtinde 52 yıl önce hizmete açılan fakat duş yeri dahi bulunmayan öğretmenevinin ihtiyaçlara cevap vermemesi sonucunda yeni bir öğretmenevi yapılıyor. Elazığ karayolu üzerindeki Diyarbakır İl Özel İdaresi içerisinde 16 metrekare alan ayrıldı. Yapımına başlanan öğretmenevinin içerisinde konferans salonu ve spor merkezi bulunacak. 16 kat olarak inşa edilecek olan öğretmenevi 10 milyon TL'ye...