12 / 05 / 2024

öğretmenlere ödenek ne zaman

öğretmenlere ödenek ne zaman

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından milyonlarca öğretmeni ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. MEB'e bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere öğretim yılına hazırlık ödeneği verilecek.

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

MEB tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki öğretmenlere iller arası tayin hakkı verildi. Peki depremden etkilenen şehirlerdeki öğretmenler hangi illere tayin isteyebilecek? Öğretmenlerin tayin başvuruları ne zaman?

2023’te en düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Yeni öğretmenler ne kadar alacak?

Bu yıl binlerce öğretmen göreve başlamaya hazırlanırken,  öğretmen maaşlarının ne kadar olacağı da merak ediliyor. Asgari ücretliler ve emeklilerden başlayarak pek çok ücretliye yapılan zam, öğretmenlere nasıl yansıyacak? İşte ayrıntılar…

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere her yıl verilen eğitim ödeneğinin detayları son derece merak ediliyor. Peki, eğitim ödeneği hesaplara yattı mı? İşte detaylar…

Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek 2022? Öğretmen kırtasiye parası ne kadar?

Öğretmenlere eğitim ödeneğinin ne zaman verileceği ve Öğretmen kırtasiye parası ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'deki metro çalışmaları için ayrılan ödenek TBMM'de!

Bakanlığın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne metro çalışmaları için ayırdığı ödenek TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

Karayolları müteahhitleri ödenek bekliyor!

Kamuya iş yapılan müteahhitlerin gözü kulağı yeni ödeme kararında. Özellikle Karayolları Genel Müdürlüğü’ne iş yapan müteahhitlerin 5.5 milyar TL’lik hakedişleri için ödenek bekledikleri konuşuluyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına 5 milyar lira ödenek!

Kalkınma Bakanlığınca yürütülen 2015-2017 dönemi yatırım programı hazırlıklarında Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) arasında en yüksek ödenek teklif tavanı 5 milyar lira ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne (TCDD) verildi...

Arıtmalara ödenek geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL 'lik ödenek çıkardı.

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununa 3 milyonluk ödenek!

Serik ve Manavgat'taki arıtma sorununun çözümü için Bakanlık, Büyükşehir Belediyesi'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre sorunları Belek te gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

öğretmenlere ödenek ne zaman Haberi

öğretmenlere ödenek ne zaman

MEB'e bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere öğretim yılına hazırlık ödeneği verileceği duyuruldu. Hazırlık ödeneğinin, bu yıl 1250 lira olarak belirlendiği ve 2 Eylül itibarıyla hesaplara yatacağı da belirtildi.

A Haber'de yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı devlet okullarında görev yapan öğretmenlere, 2 Eylül tarihinden itibaren bu yılki öğretim yılına hazırlık ödeneği verilecek.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasını taşıyan yazıda Eğitim öğretim yılına hazırlık ödeneğinin bu yıl 1250 lira olduğu ve bu ödemenin 2 Eylül 2021 tarihinden itibaren öğretmenlere yapılacağı belirtildi.

BAKAN ÖZER'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitimin, çocukların en temel ihtiyaçlarından biri olduğuna işaret ederek, "Daha fazla ertelenemeyecek kadar mühim bu sürece dair gereken tüm hazırlıklar yapıldı, tüm tedbirler alındı." dedi.

"Dünyada dengelerin...