14 / 05 / 2024

öğretmenlere özel yht hattı

öğretmenlere özel yht hattı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24 - 30 Kasım tarihleri arasında ana hat ve YHT 'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: YHT kapasitesi artacak! İşte 14 Nisan 2022 Yüksek Hızlı Tren bileti fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı bayram yaklaşırken seyahat planı yapanlara güzel haberi verdi! Yüksek Hızlı Tren kapasitesi arttırılacak! Peki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bursa'da YHT şantiyesindeki hırsızlığı özel ekip çözdü!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde inşaatı süren Yüksek Hızlı Tren (YHT) şantiyesinden yaklaşık bir ay önce yaşanan hırsızlık olayını İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çözdü.

Manzara 7/24'te öğretmenlere özel indirim!

Toplam 120 konuttan Pendik Manzara 7/24 projesinde öğretmenlere özel indirim avantajı sunuluyor. Projede 24 bin lira indirim fırsatı sıralanıyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Çukurova Balkon’da öğretmenlere özel indirim fırsatı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da Öğretmenler Günü’ne özel kampanya düzenledi.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere YHT hatları yüzde 50 indirimli!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24 - 30 Kasım tarihleri arasında ana hat ve YHT 'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere trenlerde yüzde 50 indirim uygulanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada 24 - 30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

İnşaat firmalarından öğretmenlere özel kampanya!

İnşaat firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. Dumankaya, Teknik Yapı ve Ağaoğlu projelerinde indirimler yapıyor.

Mebuskent'ten 24 Kasım'a özel kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen ve tamamlandığında yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

öğretmenlere özel yht hattı Haberi

öğretmenlere özel yht hattı

Lütfi Elvan, yazılı açıklamasında, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kampanya düzenlendiğini belirtti. 


Söz konusu kampanya ile 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını ifade eden Elvan, kampanyadan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yüksek öğrenim kuruluşlarında görev yapan öğretim üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yabancı ülkelerde çalışan tüm öğretmenlerin faydalanabileceğini kaydetti.


Bakan Elvan, öğretmenler ve öğretim üyelerinin gişeler, TCDD'nin web sayfası, çağrı merkezi ve acentalar gibi tüm satış kanallarını kullanarak uygulamadan faydalanabileceğini belirterek, "Her ne şart altında olursa olsun fedakarca görev yapan ve ülkenin geleceğinin inşasında kutlu bir görev ifa eden bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" değerlendirmesinde...