16 / 05 / 2024

Oğulcan Engin şişli loft daire

Oğulcan Engin şişli loft daire

Seda Sayan ve Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in yeni yatırımı Şişli-Esentepe'de bulunan lüks bir rezidans dairesi...

1952'de Şişli gecekonducuları Taksim'de protesto mitingi yapacakmış!

1952 yılında Şişli Gecekonducular Derneği Taksim'de yapmak istediği ve o zamana kadar müsaade edilmeyen protesto mitingine bu sefer izin verilmiş.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Şişli'de gecekondunun çatısı çöktü!

Şişli'de yoğun yağış nedeniyle bir gecekondunun çatısında çökme meydana geldi. O sırada evde uyuyan İbrahim Dinç eşi, Vidan Dinç ve 3 aylık bebeği çöken çatının altında kaldı.

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

İşte Oğulcan Engin'in yeni evi!

Seda Sayan ve Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in yeni yatırımı Şişli-Esentepe'de bulunan lüks bir rezidans dairesi...

Oğulcan Engin şişli loft daire Haberi

Oğulcan Engin şişli loft daire

Posta gazetesinde yer alan habere göre, sunucu Seda Sayan'ın, "Bütün para ve yatırım işlerimi yönetiyor. Ondan harçlık alıyorum. Kafası zehir gibi çalışıyor" dediği oğlu Oğulcan Engin, yatırımlarına devam ediyor.

Kısa bir süre önce oyuncu Bestemsu Özdemir ile adı aşk dedikodularına karışan, Oğulcan Engin'in Şişli-Esentepe'deki lüks bir rezidanstan, loft daire aldığı ortaya çıktı.


Yeni evine taşınan Oğulcan Engin'in dairesi  2 oda 1 salon ve yaklaşık 250 metrekare...


Oğulcan Engin, İtalya'nın Milano kentindeki European School Of Economics'ten iki sene önce mezun olmuştu.


Seda Sayan, para ve yatırım işleriyle oğlu Oğulcan'ın ilgilendiğini ve hatta kendisinden harçlık aldığını belirtiyor.

Geçtiğimiz aylarda Amerika'daki Burning Man festivaline katılan Oğulcan Engin giydiği taytla gündemde sıkça yer almıştı. Seda Sayan da oğluna destek olmuş ve şu açıklamayı yapmıştı:...