29 / 08 / 2024

Oğuz Çağlar Aslan kimdir

Oğuz Çağlar Aslan kimdir

AK Parti İzmir teşkilatının kongreden sonra kurulan birimi Çevre, Şehircilik ve Kültür İşleri Başkanlığı, İzmir'in "kentsel dönüşüm" sorununu çözmek için çalışmalara başladı...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!

Dolarda fren patlayacak mı? Dolar yatırımcısını son bir yılda hayal kırıklığına uğrattı. Peki doları olanlar ne yapmalı? Şeref Oğuz açıkladı. İşte detaylar!

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın...

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

Dr. Oğuz Gündoğdu'dan korkutan açıklama: O fay hala aktif!

Marmara Denizi’nde yaşanan 4,2 büyüklüğündeki deprem İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından korkutan açıklamalarda bulunan Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, “Marmara’nın içinde Silivri’nin açıklarında bir yoğunluk var" dedi.

Oğuz Çağlar Aslan kimdir Haberi

Oğuz Çağlar Aslan kimdir


AK Parti İl Başkanı Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeniden Genel Başkan seçildiği Genel Merkez kongresinden sonra oluşturulan 2 yeni birim başkanlıklarına da atamalarını yaptı. İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Çağlar Aslan, Çevre, Şehircilik ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mirhan Bedir oldu. 


Çevre, Şehircilik ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Mirhan Bedir göreve gelir gelmez çalışmalara başladı. İlk olarak teşkilatın "kentsel dönüşüm" eğitiminden geçirileceğini belirten Bedir, "Öncelikli sorunumuz teşkilatımızın kentsel dönüşümü bilmemesi. Bu yüzden ilçe başkanlarımızdan başlayıp alt kademelere inerek kentsel dönüşüm üzerine eğitimler vereceğiz. Ancak bu şekilde ev ziyaretlerinde sorulan sorulara tatmin edici cevaplar verebiliriz" dedi. 


KAYGI GİDERİLECEK 

Eğitimlerin ardından öncelikle Karabağlar ve Uzundere'deki kentsel dönüşüm alanlarında ziyaretlere başlanacağını söyleyen Bedir sözlerine şöyle devam etti: "Buradaki vatandaşımızın aklı...