06 / 05 / 2024

Oğuz Gıda yeni fabrikası

Oğuz Gıda yeni fabrikası

Adana fabrikalarında 5 bin metrekare genişleme alanlarında yeni bir tesis için inşaata başladıklarını ifade eden Oğuz, bununla birlikte AOSB ikinci etabında satın aldıkları 3 bin metrekarelik arsalarında önümüzdeki yıllarda yatırım yapmayı planlıyor...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bakanlık yeni yardım paketini duyurdu! Sofranız dolup taşacak! Gıda yardımı başvuruları başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni paketini açıkladı. Vatandaşlara gıda yardımı yapılacak. İşte detaylar!

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Oğuz Gıda yeni fabrikası Haberi

Oğuz Gıda yeni fabrikası


Meyve suyu, soda, süt ve gazlı içeceklerden oluşan ürün portföyünü ice tea (soğuk çay) ve enerji içeceğiyle çeşitlendiren Oğuz Gıda, bu yıl 6 milyon TL yatırımla kapasiteyi artıracak İçecek sektöründe farklı markalarla kendine önemli bir yer edinen Oğuz Gıda, Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen ice tea ve enerji içeceği grubuyla sektördeki yerini daha da yukarılara taşımaya hazırlanıyor. Sektörde ilk 10 firma içinde yer aldıklarını belirten Genel Müdür Osman Nuri Oğuz, "Bu yıl içinde ice tea ve enerji içeceği üretmeyi planlıyoruz. Pazara sunduğumuz yeni ürünlerle hem yurtiçi hem de yurtdışında pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Bu pazarda da iyi bir yer edineceğimize inanıyoruz. Özellikle yurtdışından talepler var. Yine bu yıl teneke kutuda üretmeyi planladığımız gazlı içecek ve limonatayla ürün portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz....