29 / 04 / 2024

Oğuz Haliloğlu kim

Oğuz Haliloğlu kim

Mobil operatörler için telekom çözümleri sunan Defne, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7,8 milyon euroluk BaaS (Building As A Setvice) projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Bizde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bizde Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Baydıoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomist 'Duyumlarım o yönde' diyerek açıkladı! İşte asgari ücrette yeni oran

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin iddiasını paylaştı. Oğuz, "Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da o yönde" ifadelerini kullandı.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Oğuz Haliloğlu kim Haberi

Oğuz Haliloğlu kim

Mobil operatörler için telekom çözümleri sunan Defne, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7,8 milyon euroluk BaaS (Building As A Setvice) projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor. Konuyla ilgili bilgi veren ve akıllı sistemlerin önemine işaret eden Genel Müdür Oğuz Haliloğlu, şunları anlattı: Yüzde 6'ya ulaşıyor "Bugün binalardaki otomasyon sistemleri birbirinden bağımsız olarak çalışıyor. Almanya'da yapılan bir araştırmada, bina otomasyon sistemlerinin merkezileştirilmesi ve birbiriyle haberieşebilmesi durumunda otomasyona sahip binalarda yılda ortalama yüzde 6 enerji verimliliğine ulaşılabileceği hesaplandı. BaaS projesiyle biz de bunu amaçlıyoruz."...