30 / 04 / 2024

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Oğuz Karşıyaka tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

İMBO Mimarlık Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMBO Mimarlık Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Oğuz tarafından kuruldu. 

Yby Mimarlık Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yby Mimarlık Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Yılmaz ve Oğuz Keskin ortaklığında kuruldu. 

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yağız tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz!

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz projesiTüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek. Projede detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Cyberstudıo Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Cyberstudıo Mimarlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Nur Özkan tarafından kuruldu. 

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Karşıyaka tarafından kuruldu.

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleer

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; M.Nesih Özmen Mah.Selvi Sk. And-1 İşhanı Sit.N.11/10...